Αλεξανδρούπολη: Ποδηλατόδρομοι που στη μέση τους έχουν… δέντρα!!!

Αλεξανδρούπολη: Ποδηλατόδρομοι που στη μέση τους έχουν… δέντρα!!!

Η Αλεξανδρούπολη, πόλη με την καλύτερη δημοτική αρχή στην Ελλάδα όπως δήλωσε πρόσφατα ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, θα πρέπει να είναι παράλληλα και η μοναδική πόλη στην χώρα μας, που στη μέση των ποδηλατόδρομων της υπάρχουν… δένδρα. 

Στις φωτογραφίες που μας έστειλε μια αγανακτισμένη μητέρα, κάτοικος της Αλεξανδρούπολης, φαίνεται ξεκάθαρα το συγκεκριμένο γεγονός, που μάλλον διεκδικεί… βραβείο στα ρεκόρ Γκίνες. Μάλιστα συνόδεψε το φωτογραφικό υλικό με ένα κείμενο που τα λέει όλα.

“Μαθαίνω στο παιδί μου να χρησιμοποιεί τον ποδηλατοδρόμο. Του λέω ότι και να γίνει θα πηγαίνεις στον ποδηλατοδρόμο και όχι στο δρόμο, όπως κάνουν κάποιοι «έξυπνοι » μεγάλοι. Που όμως; Όταν και επί του ποδηλατοδρόμου υπάρχουν… φυσικά εμπόδια;

Επί Δημαρχίας Αλεξανδρή δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος ποδηλατοδρόμος στο πεζοδρόμιο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. Δυστυχώς με την κατασκευή του δεν μετακίνησαν τα δέντρα που ήταν στη μέση του ποδηλατοδρόμου. Από τότε όμως πέρασαν χρόνια και τα δέντρα παραμένουν εκεί αγέρωχα. Κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να ασχοληθεί να μετακινηθούν από τον ποδηλατοδρόμο τα δέντρα. Γιατί;;; Γιατί δεν αφαιρέθηκαν από τον ποδηλατοδρόμο τόσα χρόνια κύριε Δήμαρχε;;; Δεν τα είδατε; Σας αρέσει αυτή η εικόνα;”

Εδώ και 8 χρόνια είναι δήμαρχος ο Βαγέλης Λαμπάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, αυτός που επί των ημερών του τσιμεντοποίησαν τους ιστορικής σημασίας κυβόλιθους της οδού Κύπρου και το μόνο που κάνει είναι να κοινοποιεί δημοσιεύματα αυτοαποθέωσης, δεν είδαν και οι δυο το συγκεκριμένο πρόβλημα που μας κατήγγειλε με φωτογραφικά ντοκουμέντα η συνδημότισσα τους; Από την οποία θα ξαναζητήσουν ψήφο, υποσχόμενοι πως θα κάνουν το αυτονόητο, να αφαιρέσουν δηλαδή τα δέντρα μέσα από τον ποδηλατόδρομο.

Θεέ μου, που φώναζε στα εγκαίνια της Αγροτικής Έκθεσης των Φερών ο κ.Λαμπάκης. Τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να λύσουν ένα τόσο απλό θέμα;