Δήμος Αλεξανδρούπολης: Απ’ ευθείας ανάθεση του Λαμπάκη σε δημοτικό του σύμβουλο για προμήθεια καυσόξυλων

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Απ’ ευθείας ανάθεση του Λαμπάκη σε δημοτικό του σύμβουλο για προμήθεια καυσόξυλων

Σε δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του, αποφάσισε να κάνει απ’ ευθείας ανάθεση την προμήθεια καυσόξυλων, ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, σύμφωνα με το Χρηματικό Ένταλμα που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 11 Σεπτεμβρίου του 2018.

Συγκεκριμένα, η ανάθεση έγινε στον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Βρύζα, που ανήκει στην πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του κ.Λαμπάκη και ανέρχεται στο ποσό των 958,05 ευρώ, για την προμήθεια καυσόξυλων. Μπορεί να πει κανείς, σιγά το τεράστιο ποσό ή ακόμα πως είναι νόμιμο κάτι τέτοιο. Το θέμα όμως που τίθεται στην προκειμένη περίπτωση, είναι αν το νόμιμο είναι και ηθικό. Κι ακόμα, αν ζητήθηκαν προσφορές και από τις άλλες επιχειρήσεις καυσόξυλων ή απευθύνθηκαν αμέσως στην επιχείρηση του κ.Βρύζα.

Λέτε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης βλέποντας να του φεύγουν ένα-ένα τα στελέχη της παράταξης του, αφού μετά τον Βαγγέλη Μυτιληνό αποχώρησε και η Ελένη Ιντζεπελίδου, να προσπαθεί να… καλοπιάσει τους υπόλοιπους; Θεέ μου (φράση που συνηθίζει τελευταία ο κ.Λαμπάκης), ποιος κακεντρεχής μπορεί να σκέφθηκε κάτι τέτοιο. Σίγουρα πάντως η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί ερωτηματικά, κατά πόσο έπρεπε δηλαδή να επιλεγεί δημοτικός σύμβουλος που ανήκει στην παράταξη η οποία διοικεί τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Δεν καταλαβαίνει και ο ίδιος ο Γιάννης Βρύζας, ότι για ένα τόσο μικρό ποσό δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις; Εκτός αν δεν περίμεναν να το “ανακαλύψουμε” και να περάσει στο… ντούκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΒΡΥΖΑ ΙΩΑΝΝΗ-ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ