Τα σχολεία των Δικαίων “υιοθέτησε”με σημαντική βοήθεια η αθηναϊκή εταιρεία Ισμαήλος-MERCEDES BENZ

Τα σχολεία των Δικαίων “υιοθέτησε”με σημαντική βοήθεια η αθηναϊκή εταιρεία Ισμαήλος-MERCEDES BENZ

Τα σχολεία των ακριτικών Δικαίων, δημοτικό, γυμνάσιο και Λύκειο, “υιοθέτησε” η αθηναϊκή εταιρεία Ισμαήλος-MERCEDES BENZ, αντιπροσωπεία της γνωστής γερμανικής αυτοβιομηχανίας, προσφέροντας σημαντική οικονομική βοήθεια.

Η επιλογή έγινε από τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης εταιρείας Πάνο Ισμαήλο, ο οποίος είχε υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στην περιοχή του Τριγώνου και όπως είπε αγάπησε τον τόπο  και αποφάσισε στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, να προσφέρουν ηλεκτρονικό υλικό, δηλαδή κομπιούτερ, προτζέκτορες, τηλεοράσεις, αλλά και την διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδρομών σε μέρη της Ελλάδας.

Υιοθεσία σχολείων Δικαίων-Τριγώνου Έβρου από την αντιπροσωπεία Mercedes-Benz Ελλάδας

Πολλά Πολλά Συγχαρητήρια στην αντιπροσωπεία Mercedes-Benz Ελλάδας , αλλά και σε όποιον συνέβαλε στην σπουδαία αυτή πράξη "υιοθεσίας" των σχολείων των Δικαίων !!!

Gepostet von Δίκαια-Τριγώνου,Έβρος-Ελλάδα am Samstag, 15. September 2018

Η συνολική δωρεά θα ανέλθει στις 20.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει σε υψηλότερο ποσό, αφού όπως δήλωσε ο κ.Ισμαήλος ανάλογα με τις ανάγκες των ακριτικών σχολείων των Δικαίων θα τις καλύψουν.Μάλιστα δεν θα εόιναι μόνο για φέτος η συγκεκριμένη βοήθεια, αλλά θα συνεχιστεί και μελλοντικά.