ΕλλληνοΙνδονησιακός γάμος χθε στην Ορεστιάδα (φωτορεπορτάζ)

ΕλλληνοΙνδονησιακός γάμος χθε στην Ορεστιάδα (φωτορεπορτάζ)

Ένας διαφορετικός, ΕλληνοΙνδονησιακός γάμος, έγινε χθες στην Ορεστιάδα. Ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πεντεφράγκας, που στο ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης άφησε την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ορεστιάδα, για την μακρινή Τζακάρτα, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ινδονησίας, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Κρίσνα, στην… πόλη της καρδιάς του.

Ο Παναγιώτης, με την επιλογή του να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή ανοίγοντας εστιατόριο στην Τζακάρτα, έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός, μια και αρκετές φορές τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν προβάλει αυτή του την απόφαση. Η αγαπημένη του Κρίσνα, με πολύ ενθουσιασμό δέχθηκε φυσικά να γίνει ο γάμος τους στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο σύζυγος της, ενώ σε αυτή την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους είχαν δίπλα τους πολλούς συγγενείς, φίλους και γνωστούς από Ελλάδα, Ινδονησία και άλλες χώρες. Η παρουσία των καλεσμένων είχε άλλωστε γίνει αντιληπτή στην Ορεστιάδα, με την επίσκεψη στο Ιστορικό Μουσείο που δημοσιεύσαμε.

Το Evros-news.gr συνάντησε τον Παναγιώτη και την Κρίσνα έξω από το ξενοδοχείο, λίγο πριν αναχωρήσουν για την εκλλησία, όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και με πολύ μεγάλη χαρά δέχθηκαν να φωτογραφηθούν, με φόντο το αυτοκίνητο που μετέφερε τη νύφη στην εκκλησία.

Τους ευχόμαστε όλοι να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί.