ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ Πατσουρίδη: ‘Εφτιαξε πεζόδρομους για τυφλούς, σε χωριά χωρίς τυφλό και ελάχιστους κατοίκους!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ Πατσουρίδη: ‘Εφτιαξε πεζόδρομους για τυφλούς, σε χωριά χωρίς τυφλό και ελάχιστους κατοίκους!!!

Όλοι αυτοί οι κακοπροαίρετοι που κατηγορούν τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη, τί έχουν να πουν για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ που έχει έναντι όλων των δήμων σε κάθε σημείο της Γης; Γιατί ο δήμος Διδυμοτείχου είναι ο μοναδικός στον Πλανήτη που έφτιαξε πεζόδρομους για τυφλούς, σε χωριά ΧΩΡΙΣ ΤΥΦΛΟ και με ελάχιστους κατοίκους.

Μιλάμε ότι το τερμάτισαν ο κ.Πατσουρίδης και οι συνεργάτες του, μες πρώτο και καλύτερο τον Αντιδήμαχο Γιάννη Εμμανουηλίδη, αφού ξόδεψαν πάνω από 100.000 ευρώ προκειμένου να κατασκευάσουν πεζοδρόμια με ειδική σήμανση για τυφλούς, στα χωριά Ευγενικό. Ελαφοχώρι και Λάδη απ’ την οποία και κατάγεται ο ίδιος, τα οποία έχουν το πολύ 100 ηλικιωμένος στην πλειοψηφία τους κατοίκους.

Το βλέπαμε, το φωτογραφίζαμε, το βιντεοσκοπήσαμε και πραγματικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Τα πεζοδρόμια έλειπαν από τα συγκεκριμένα χωριά που όπως τονίσαμε, έχουν μείνει με ελάχιστους ηλικιωμένους κατοίκους;

Υπάρχει έστω και ένας τυφλός, για τον οποίο και κατασκευάστηκαν τα συγκεκριμένα πεζοδρόμια; Ακόμα όμως και αν υπάρχει, όπως βλέπετε στο βίντεο και τις φωτογραφίες, αυτά ξεκινούν… ξαφνικά, πηγαίνουν κάποια μέτρα και μετά… λακούβες, αλλά και απότομο τελείωμα, που ακόμα και κάποιος που βλέπει κανονικά υπάρχει κίνδυνος να.. γκρεμοτσακιστεί.

Με τις παραπάνω από 100.000 ευρώ που αναφέρουν οι  πληροφορίες ότι κόστισαν, θα μπορούσαν να γίνουν παρεμβάσεις και να βελτιωθούν οι λακούβες σε διάφορα σημεία του Διδυμοτείχου, αλλά και των δρόμων στα χωριά. Να υπάρξουν άλλες ουσιαστικές και απαραίτητες πάρεμβάσεις.

Κι ύστερα μετά από όλα αυτά, ο Παρασκευάς Πατσουρίδης επιμένει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος και θα ζητήσει από τους δημότες του δήμου Διδυμοτείχου να τον ψηφίσουν; Ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος, άσχετος, ανίκανος και όποιος τον ψηφίσει θα κάνει “έγκλημα”.