Η μονάδα κατεψυγμένων λαχανικών της “ΥΦΑΝΤΗΣ” στον Έβρο εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο

Η μονάδα κατεψυγμένων λαχανικών της “ΥΦΑΝΤΗΣ” στον Έβρο εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο

 

Την υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «Λάντσιον Μητ Έβρου» («Luncheon Meat SA») στο καθεστώς ενίσχυσης Γενικής Επιχειρηµατικότητας για την ίδρυση νέας μονάδας παραγωγής κατεψυγμένων λαχανικών, ενέκρινε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ χθες 20 Σεπτεμβρίου, αναφέρεται πως υπήρξε έγκριση του επενδυτικού σχεδίου που αναφέρεται στην Ίδρυση νέας µονάδας παραγωγής κατεψυγµένων λαχανικών (ΚΑ∆
κύριου κλάδου δραστηριότητας: 10.39.11, Παραγωγή επεξεργασµένων και συντηρηµένων λαχανικών, που διαθέτονται κατεψυγµένα), συνολικού επιλέξιµου κόστους ίσου µε 1.251.550,00 € ευρώ και συνολικού ενισχυόµενου κόστους ίσου µε 1.251.550,00 € ευρώ.

Πρόκειται για την εταιρεία που είναι θυγατρική του ομίλου “ΥΦΑΝΤΗΣ” και παράγει στο εργοστάσιο της στην Αλεξανδρούπολη τα αλλαντικά με την ονομασία “Θράκης Γεύσεις”, απασχολεί περίπου 150 εργαζόκενους στο ερεγοστάσιο της και αποφάσισε να επεκταθεί και στην παραγωγή κατεψυγμένων λαχανικών από την περιοχή του Έβρου. Μάλιστα με τη νέα μονάδα αναμένεται να δημιουργηθούν άλλες 6 θέσεις εργασίας, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Για την συγκεκριμένη επένδυση το Evros-news.,gr έχει αναφερθεί αρκετές φορές και μάλιστα υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι εδώ και έναν χρόνο θα ξεκινούσε η λειτουργία και της νέας μονάδας με τα κατεψυγμένα λαχανικά στην Αλεξανδρούπολη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ-Λάντσιον Μητ Έβρου»