Καίσας: Υπάρχουν καθυστερήσεις στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, φταίει ο κρατικός μηχανισμός πάει με ταχύτητες “αραμπά”

Καίσας: Υπάρχουν καθυστερήσεις στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, φταίει ο κρατικός μηχανισμός πάει με ταχύτητες “αραμπά”

Στον κρατικό μηχανισμό που όπως είπε πάει με ταχύτητες “αραμπά” αποδίδει τις καθυστερήσεις στην αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας.

Μιλώντας για άλλη μια φορά στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, όπου έχει μόνιμο… στασίδι, ο κ.Καίσας άλλη μια φρά δεν μπόρεσε να δεσμευθεί πότε θα γίνει-αν γίνει-η αυτονόμηση του Νοσοκομείου που είχαν υποσχεθεί ο ίδιος και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε χαρακτηριστικά: “Για αυτό το Νοσοκομείο που το αναφέρουν σχεδόν μόνο για τα αρνητικά του, αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα σε ένα μόλις χρόνο νοσήλεψε 9.100 ασθενείς, εξέτασε 32.800 συμπολίτες μας στα εξωτερικά του Ιατρεία, 25.000 ανθρώπους στα επείγοντα περιστατικά, κάνει αιμοκάθαρση σε 42 ασθενείς και έχει χειρουργήσει 1749 άτομα. Πανελλαδικά δεν υπάρχει άλλη χειρουργική κλινική με τέτοιες επιδόσεις. Και όμως οι προηγούμενοι το είχαν για κλείσιμο, πράγμα που αποτρέψαμε με την άνοδό μας στην κυβέρνηση και με πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία τις ελλείψεις και τα χρέη του Νοσοκομείου. Η αυτονόμηση έχει δρομολογηθεί. Με την αυτονόμησή του και τον νέο του οργανισμό θα λυθούν και τα περισσότερα προβλήματα του ιδρύματος. Υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά δυστυχώς παραλάβαμε έναν κρατικό μηχανισμό με ταχύτητες…. “αραμπά”!
Όσο για την μεγάλη έλλειψη σε γιατρούς, η κυβέρνηση αποφάσισε νέα κίνητρα ώστε να επιστρέψουν οι γιατροί που έφυγαν λόγω μνημονίων ξανά στην χώρα μας.