ΒΙΝΤΕΟ: Διάψευση-χαστούκι Κουκουράβα σε Λαμπάκη για οδό Κύπρου: Κανένα ιστορικό ενδιαφέρον οι κυβόλιθοι

ΒΙΝΤΕΟ: Διάψευση-χαστούκι Κουκουράβα σε Λαμπάκη για οδό Κύπρου: Κανένα ιστορικό ενδιαφέρον οι κυβόλιθοι

Σε διάψευση-χαστούκι του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, για το θέμα της πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου και τους κυβόλιθους που δεν αφαιρέθηκαν αλλά… τσιμεντώθηκαν, προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, που ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε… ψεύτη που λέει ανακρίβειες τον δήμαρχο του.

Συγκεκριμένα, ο κ.Λαμπάκης μιλώντας στην κάμερα του σάιτ e-evros.gr και την δημοσιογράφο Μαρίνα Κριτού, δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότι οι συγκεκριμένοι κυβόλιθοι θα αφαιρεθούν. “Όπως βλέπετε, φεύγουν τα τουβλάκια αυτά. Τα οποία θα τα κρατήσουμε γιατί έχουν μια ιστορικότητα και κάπου θα τα χρησιμοποιήσουμε σίγουρα στον διευρυμένο δήμο μας”. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ (από 4:52 έως 5.10)

Επειδή όμως ο Γιώργος Κουκουράβας… δεν είναι βλάκας όπως είπε χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στις 19 Σεπτεμβρίου και με την γνωστή έπαρση και την αλαζονεία που τον διακρίνει, προσπάθησε να περάσει στην… αντεπίθεση μήπως καλύψει τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ του για το μπάχαλο στην οδό Κύπρου. Ουσιαστικά λοιπόν ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ διαψεύδοντας όσα είπε αυτός για ιστορικότητα των κυβόλιθων, που γι’ αυτό και αφαιρούνται.

Έχουν ακουστεί ανακρίβειες, έχουν ακουστεί ψεύδη, έχουν ακουστεί πράγματα που τα έχουν πει άνθρωποι που θα έπρεπε να γνωρίζουνε, αλλά μάλλον κάνουν πως δεν γνωρίζουνε. Δεν έχουν κανένα αρχαιολογικό ενδιαφέρον αυτοί οι κυβόλιθοι. Ούτε ιστορικό ενδιαφέρον έχουν αυτοί οι κυβόλιθοι, γιατί είναι συνθετικοί”. είπε ο κ.Κουκουράβας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΛΑΜΠΑΚΗ

Επειδή λοιπόν η χθεσινή ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης κατηγόρησε το Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη για Fake news, ας αποφασίσουν τελικά Κουκουράβας και Λαμπάκης, ποιός λέει αλήθειες ή ψέματα και ποιος κοροϊδεύει τον κόσμο.

Πεζοδρόμηση οδού Κύπρου: Τσιμέντωσαν τους κυβόλιθους και τώρα προσπαθούν να καλύψουν το “έγκλημα” μέσω δημοτικού συμβουλίου

ΜΠΑΧΑΛΟ στην Κύπρου: Τσιμέντωσαν τους τσιμεντένιους κιβόλιθους, κόντρα στη σύμβαση και τις διαβεβαιώσεις Λαμπάκη