Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ξοδεύει κάθε χρόνο χρήματα για περίπτερα της Αγροτικής Έκθεσης που μπορούσε να τα αγοράσει

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ξοδεύει κάθε χρόνο χρήματα για περίπτερα της Αγροτικής Έκθεσης που μπορούσε να τα αγοράσει

Μια ακόμα απ’ ευθείας ανάθεση του έγινε από τον  δήμο Αλεξανδρούπολης σε επιχείρηση εκτός του Δήμου  και του Νομού, που αυτή την φορά αφορούν την διοργάνωση της Αγροτικής Έκθεσης Φερών.

Συγκεκριμένα, για όγδοη χρονιά ο Δήμος πληρώνει κατά μέσο όρο 13.000 με 15.000 ευρώ για λυόμενες κατασκευές για την έκθεση των Φερών. Εύκολα γίνεται φυσικά αντιληπτό, πως έχει δαπανήσει όλα αυτά τα χρόνια πάνω απο 100.000,00 ευρώ για το σκοπό αυτό. Με τα χρήματα αυτά θα μπορούσε να αγοράσει αυτές τις κατασκευές αντί να τις μισθώνει και μάλιστα με απ’ ευθείας αναθέσεις. Κι αυτό  σε εταιρία της Λάρισας και τα τελευταία χρόνια στη γνωστή επιχείρηση της Καβάλας .
Βέβαια ακούσαμε στα φετινά εγκαίνια πως τώρα, μετά από 8 χρόνια παραμονής του Βαγγέλη Λαμπάκη και των συνεργατών του, σκέφτονται να κατασκευάσουν μόνιμες εγκαταστάσεις στις Φέρες για την έκθεση. Λίγους μήνες πριν την δημοτικές εκλογές το… θυμήθηκε ο Αντιδήμαρχος του… facebook Νίκος Γκότσης, ενώ χρόνια τώρα δεν έχει γίνει το παραμικρό και απλά ξοδεύονται χρήματα σε εταιρεία που στήνει τα περίπτερα.