Έκαναν διαγραμμίσεις στον Μαίστρο σε δρόμο χωρίς διαβάσεις και πεζοδρόμια, ανύπαρκτες στην πόλη!!!

Έκαναν διαγραμμίσεις στον Μαίστρο σε δρόμο χωρίς διαβάσεις και πεζοδρόμια, ανύπαρκτες στην πόλη!!!

Τα προάστια, οι Κοινότητες και τα χωριά του δήμου Αλεξανδρούπολης αξίζουν ιδιαίτερης και μεγάλης φροντίδας και προσοχής, αλλά με αυτό που έγινε στον Μαίστρο, κάποιοι στη δημοτική αρχή το… τερμάτισαν. Γιατί πήγαν και έκαναν διαγραμμίσεις εκεί που δεν υπάρχουν πεζοδρόμια και διαβάσεις πεζών, αλλά είναι… αδιέξοδο. Την στιγμή που στην πόλη αυτές είτε είναι ανύπαρκτες, είτε έχουν ξεθωριάσει σε πολλά σημεία.

Τις φωτογραφίες που βλέπετε, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα ο δημοτικός σύμβουλος Μαίστρου Γιάννης Ναϊτίδης (είναι αλήθεια ότι συναγωνίζεται σε αυτό τον… Αντιδήμαρχο του facebook Νίκο Γκότση) και τις συνοδεύει μάλιστα με σχόλιο: Διαγραμμίσεις διαβάσεων έξω από το δημοτικό σχολείο Μαΐστρου. «Στόχος μας είναι η ασφάλεια μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών. Οι διαγραμμίσεις βοηθούν τους οδηγούς, ώστε να βλέπουν καλύτερα τις διαβάσεις αλλά και τους πεζούς για να περνούν με ασφάλεια. Οι εργασίες πραγματοποιούνται από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης”.

Έχει δηλαδή ανάμιξη και ο τομέας όπου Αντιδήμαρχος είναι ο Γιώργος Κουκουράβας, ο οποίος μετά την ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΟΛΙΘΩΝ που παραδέχθηκε ότι έγινε εν γνώση του και τώρα θα… τρέχουν να καλύψουν την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ με τροποποιητική στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, βλέπουμε να φτιάχνει με τις υπηρεσίες του διαγραμμίσεις πεζών σε δρόμο χωρίς πεζοδρόμια που είναι και αδιέξοδος.

Μπροστά στο σχολείο ασφαλώς και πολύ σωστά έγιναν οι διαγραμμίσεις, αλλά στο σημείο πιο κάτω, όπου απ’ την μια ή την άλλη μεριά δεν μπορεί να περπατήσει κανείς για να χρησιμοποιήσει την διάβαση, ποιός “φωστήρας” το σκέφθηκε;