Σε “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” μετονομάστηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Σε “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” μετονομάστηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Το όνομα του Εβρίτη χρυσού Παραολυμπιονίκη και Παγκόσμιου πρωταθλητή Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη φέρει από σήμερα το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, μετά την τελετή ονοματοδοσίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί.

Στην τελετή που έγινε μετά τον Αγιασμό για τη νέα κολυμβητική περίοδο, έδωσαν το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς, ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου Σταύρος Σταυράκογλου, αθλητές από τους συλλόγους της Αλεξανδρούπολης αλλά και πλήθος κόσμου, που τίμησε τον κορυφαίο συντοπίτη μας αθλητή σε αυτή την κορυφαία στιγμή, που πλέον αποδώθηκε η οφειλόμενη τιμή και το Δημοτικό Κυλυμβητήριο μετονομάστηκε σε “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης”.

Τελετή ονοματοδοσίας Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης "Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης" Dimosthenis Michalentzakis!

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Sonntag, 23. September 2018

Ο ίδιος ο κορυφαίος Παραολυμπιονίκης μας και Παγκόσμιος πρωταθλητής που σαρώνει τα μετάλλια στις μεγάλες  διοργανώσεις, ήταν φανερά συγκινημένος και ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους σε αυτή την σποιυδάια στιγμή της ζωής του, για την οποία είπε ότι λίγοι αθλητές εν ζωή έχουν τέτοια τιμή. Επίσης τόνισε πως τέτοιες κινήσεις τον γεμίζουν δύναμη και ευθύνη και του δίνουν κουράγιο για να αγωνίζεται για τον τόπο του και τη χώρα μας και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την οικογένεια του και όσους τον βοηθούν.

Φυσικά καταχειροκροτήθηκε και στη συνέχεια μαζί με τον δήμαρχο και όλους τους επίσημους έγιναν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής μετονομασίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.