Run Greece Αλεξανδρούπολης: Προλαβαίνετε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός

Run Greece Αλεξανδρούπολης: Προλαβαίνετε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός

Πλησιάζει το Run Greece Αλεξανδρούπολης, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Αλεξανδρούπολη και γενικότερα όλη την περιοχή και όσοι δεν έχετε ακόμα δηλώσει συμμετοχή, προλαβαίνετε να το κάνετε ως την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, για να ζήσετε αυτή την μοναδική εμπειρία. 

Στους απλούς πολίτες που δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή, προστίθενται όλο και περισσότεροι επώνυμοι και αναγνωρίσιμοι Εβρίτες, οι οποίοι θα δώσουν επίσης το παρόν στη διοργάνωση. Όπως ο Κώστας Γκατσιούδης, τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής ακοντίου, που θα είναι και φέτος στον παιδικό αγώνα του Run Greece.

Την δήλωση συμμετοχής του υπέγραψε για μια ακόμη χρονιά και ο δήμαρχος ΑλεξανδρούποληςΒαγγέλης Λαμπάκης και θα πάρει μέρος στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του δρομικού κινήματος στην περιοχή μας.

Ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης Χρήστος Γερακοπουλος από την πρώτη στιγμή στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει το run greece.

Ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής βόλλευ  Δημήτρης Τσουλκανακης που φέτος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της Α.Ε.Κομοτηνής στη volley league, άνθρωπος του αθλητισμού της πετοσφαίρισης και πιστός δρομέας του Run Greece, επίσης δηλώνει παρών.

Με όλα αυτά , ένα ακόμη ρεκόρ συμμετοχών είναι έτοιμο να «πέσει» στο RUN GREECE Αλεξανδρούπολης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 30 Σεπτεμβρίου, με διοργανωτή το ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης, συνδιοργανωτές, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τον Δήμο Αλεξ/πολης,  αλλά και την συνεργασία των τοπικών φορέων, όπως και των κεντρικών χορηγών του αγώνα.

Θυμίζουμε ότι οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 11πμ-2μμ και 6-9μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξ/πολης και το Σάββατο από 11πμ -2μμ. Τέλος γίνονται κατά τόπους και στους Δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Φερών, Κομοτηνής και Ξάνθης και φυσικά στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα: www.run-greece.gr