Πολάκης: Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ενισχύθηκε με 41 άτομα-Εργαζόμενοι: Υπάρχει φοβερή έλλειψη προσωπικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολάκης: Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ενισχύθηκε με 41 άτομα-Εργαζόμενοι: Υπάρχει φοβερή έλλειψη προσωπικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση σε όσους διαμαρτύρονται για την έλλειψη προσωπικού στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και ύπαρξη σημαντικών προβλημάτων, τα οποία πρώτοι οι εργαζόμενοι καταγγέλουν, έδωσε ο Αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και με το γνωστό του ύφος, ο κ.Πολάκης ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε πως θα πρέπει να νοιώθουν ευγνώμονες όλοι στον βόρειο Έβρο, γιατί από το 2015 η σημερινή Κυβέρνηση διόρισε 41 άτομα. “Από το 2015 και μετά, τα δυο νοσοκομείο του Έβρου, η μεν Αλεξανδρούπολη έχει ενισχυθεί με 163 άτομα προσωπικό, το δε Νοσοκομείο Διδυμοτείχου με 41 άτομα προσωπικό. Πόσα χρόνια είχαμε να το ξαναδούμε αυτό; Αυτά τα νούμερα υπάρχουν. Είναι υπαρκτοί άνθρωποι. Δεν είναι φαντάσματα, ούτε ζόμπι”. 

Εργαζόμενοι: Υπάρχει φοβερή έλλειψη προσωπικού

Οι εργαζόμενοι όμως από την πλευρά τους, διαψεύδουν με τον πιο έντονο τρόπο όσα είπε ο κ.Πολάκης, αφού όπως τόνισε η Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Βιβή Καλπακλή, υπάρχει φοβερή έλλειψη προσωπικού και ήταν “μαύρο” το καλοκαίρι που πέρασε γι’ αυτούς. Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ήρθε να προστεθεί και  η παραίτηση του υποδιοικητή  Στέφανου Καρακόλια.

“Δυστυχώς ότι υπήρχε παλιά, χωρίς να έχει βελτιωθεί ή να έχει αλλάξει τίποτα, ισχύει και σήμερα”, είπε ο κ.Καλπακλή μιλώντας στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και συνέχισε:  “Η έλλειψη τοπυ προσωπικού η φοβερή., οι συνεχείς μετακινήσεις του προσωπικού με την αφαίμαξη που γίνεται από το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προς τα Κέντρα Υγείας ή προς το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Χωρίς να αντικαθίστανται επαρκώς ή αντικαθίστανται μερικώς με δίμηνες, τρίμηνες μετακινήσεις προσωπικού”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*