Δήμος Αλεξανδρούπολης: Σε εταιρείες της Αθήνας, δυο απ’ ευθείας αναθέσεις για διαδικτυακές υπηρεσίες

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Σε εταιρείες της Αθήνας, δυο απ’ ευθείας αναθέσεις για διαδικτυακές υπηρεσίες

Συνεχίζουν τον… χαβά τους στον δήμο της Αλεξανδρούπολης και αφού ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να γίνονται απ’ ευθείας αναθέσεις, ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και οι συνεργάτες του επιμένουν να δίνουν υπηρεσίες και έργα σε εταιρείες εκτός Αλεξανδρούπολης, Έβρου και Θράκης.

Το ίδιο έκανε τώρα και με δυο απ’ ευθείας αναθέσεις συνολικού ποσού 6.045 ευρώ, που αφορούν διαδικτυακά ζητήματα και εφαρμογές. Η πρώτη είναι: «Έγκριση απευθείας ανάθεσης της σύμβασης παροχής υπηρεσίας για την συνδρομή της συνεργατικής διαδικτυακής πλατφόρμας για τη διευκόλυνση των εργασιών των Συλλογικών Οργάνων του Δήμου Αλεξ/πολης,
προϋπολογισμού 3.100 ευρώ, η οποία ανατέθηκε απ’ ευθείας στον ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΛΕΩΝΙΔΑ & ΣΙΑ Ε.Ε., που έχει έδρα το… Ψυχικό της Αθήνας.

ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ -ΨΥΧΙΚΟ Αθήνα

Η δεύτερη δόθηκε και αυτή σε εταιρεία επίσης των… βορείων προαστίων της Αθήνας. Πρόκειται για την: “Έγκριση απευθείας ανάθεσης της σύμβασης παροχής υπηρεσίας για ανανέωση σύμβασης ετήσιας συνδρομής για την χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας που αφορά την ηλεκτρονική διαχείριση αιτημάτων πολιτών & ψηφιακής πόλης, προϋπολογισμού 2.945 ευρώ” και δόθηκε με απ’ ευθείας ανάθεση στην EMINDTECH I.K.E., με ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΟΡΑΝΗ 11 στο Πικέρμι Αττικής.

ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*