Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Στη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας μπήκε ο πρώην Πρόεδρος της Νίψας Μπάμπης Παντελίδης

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Στη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας μπήκε ο πρώην Πρόεδρος της Νίψας Μπάμπης Παντελίδης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της ενίσχυσης του σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ανακοίνωσε χθες βράδη την ένταξη του πρώην Προέδρου της Νίψας Μπάμπη Παντελίδη στην διοικητική ομάδα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο κ.Παντελίδης σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, “αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας αφού αποτελεί ένα παράγοντα με πολυετή εμπειρία και γνώση στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έτσι, μαζί με την εξίσου σημαντική προσθήκη του κ. Σαριανίδη Γεώργιου, ενός στελέχους με μακρόχρονη πορεία στον ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, (η οποία έλαβε χώρα τις προηγούμενες εβδομάδες), ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ενδυναμώνει τις διοικητική ομάδα του με στόχο να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις των αγωνιστικών αλλά και των τμημάτων υποδομής της ομάδας ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, πάντα στο πλαίσιο της καλύτερης και αποδοτικότερης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε συνεργασία με τον κο Δαλαμπίρα Γεώργιο, ο οποίος ανέλαβε την θέση του Αθλητικού Διευθυντή. Από την θέση αυτή, ο κος Δαλαμπίρας θα οργανώσει σε αποδοτικότερο βαθμό της καθημερινή λειτουργία του τμήματος, πάντα σε συνεργασία με την διοικητική ομάδα αλλά και με τα υπόλοιπα στελέχη”.