Τοψίδης: Στην ομιλία Μητσοτάκη και στα περίπτερα των εβρίτικων επιχειρήσεων στη ΔΕΘ

Τοψίδης: Στην ομιλία Μητσοτάκη και στα περίπτερα των εβρίτικων επιχειρήσεων στη ΔΕΘ

Τα σενάρια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τους υποψήφιους για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχουν “φουντώσει” για τα καλά, πλέον και τα αθηναϊκά ΜΜΕ, κυρίως οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου αναφέρονται σε αυτές, αλλά γράφονται φυσικά και πράγματα που δεν ευσταθούν.

Όπως για παράδειγμα, ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου αλλά και των Περιφερειακών Επιμελητηρίων της ΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης, που έχουν αναφέρει επανειλημμένα πως ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος, άσχετα αν έχει ως τώρα αποφεύγει την παραμικρή επίσημη δήλωση, δεν βρέθηκε στην ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, αλλά έλειπε σε ταξίδι, πιθανόν στο εξωτερικό. Κάτι φυσικά που είναι ψέμα, αφού όχι μόνο ήταν στην Θεσσαλονίκη εκείνη την ημέρα, αλλά στο συνεδριακό κέντρο “Ι.Βελλίδης” που μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικός αντιπολίτευσης, καθόταν πίσω από τους Θρακιώτες πρώην υπουργούς και βουλευτές Ευριπίδη Στυλιανίδη και Αλέξανδρο Κοντό.

Ο κ.Τοψίδης βρισκόταν όντως σε ολιγοήμερες διακοπές με την σύζυγο του στην Λευκάδα, αλλά Σάββατο πρωί πήγε στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα των εβρίτικων επιχειρήσεων που μέσω του Επιμελητηρίου Έβρου πήραν μέρος στην φετινή ΔΕΘ. Συνομίλησε με τους υπεύθυνους των εταιρειών και φωτογραφήθηκε μαζί τους όπως βλέπετε. ενώ αν και ο ίδιος αποφεύγει να πει το παραμικρό, οι πληροφορίες αναφέρουν πως συζήτησε και με κορυφαία στελέχη της Ν.Δ, καθώς και με πρόσωπα του στενού πυρήνα του κ.,Μητσοτάκη. Η συνέχεια θα δείξει ποιά ήταν τα αποτελέσματα αυτών των επαφών.

Το σίγουρο είναι ότι βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σε καμιά περίπτωση δεν απουσίαζε. Όσο για τις αναφολρές περί του Νικήτα Κακλαμάνη, με τον οποίο ως γνωστόν είναι κουμπάροι (πάντρεψε τον Τοψίδη στον πρώτο του γάμο στη Νέα Βύσσα), είναι Πρόεδρος της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Ν.Δ, αλλά μόνο για τα χρίσματα στους δημάρχους. Το θέμα των Περιφερειαρχών το χειρίζεται το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη κιαι ο ίδιος προσωπικά.