Αποκλεισμένη και η Σαμοθράκη λόγω του “Ξενοφών”. Ματαιώθηκαν τα δρομολόγια του ΣΑΟΣ ΙΙ. Τί θα γίνει αύριο

Αποκλεισμένη και η Σαμοθράκη λόγω του “Ξενοφών”. Ματαιώθηκαν τα δρομολόγια του ΣΑΟΣ ΙΙ. Τί θα γίνει αύριο

Αποκλεισμένη παραμένει και η Σαμοθράκη, όπως τα περισσότερα νησιά του Αιγαίου, αφού συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία «Ξενοφών», με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους και τις χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Η SAOS Feries ανακοίνωσε την ματαίωση των σημερινών δρομολογίων, ενώ αύριο αυτά θα πραγματοποιηθούν μόνο αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. 

Η ανακοίνωση της εταιρείας, με το ΣΑΟΣ ΙΙ να παραμένει δεμένο στο λιμάνι και σήμερα, αναφέρει: H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των συνεχιζόμενων θυελλωδών ανέμων, τα σημερινά δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη και ώρα 07:00π.μ. και από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη και ώρα 16:00μ.μ. δεν θα πραγματοποιηθούν. Για την επανέναρξη των δρομολογίων θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση”.

Όσον αφορά για αύριο Παρασκευή και το Σάββατο, υπήρξε νέα ανακοίνωση της ακτοπλοϊκής εταιρείας όπου τονίζεται:

“H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα δρομολόγια της Τετάρτης και της Πέμπτης 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2018 του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2018, με την επιφύλαξη της ορθής πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για βελτίωση των ως άνω συνθηκών.

Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα της Παρασκευής και του Σαββάτου 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2018 θα διαμορφωθεί ως εξής:

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ  Ε/Γ – Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.09.2018 & ΣΑΒΒΑΤΟ 29.09.2018

  ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:30, 16:30 12:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 16:00 13:00