Στο Διδυμότειχο (λόγω ιδιόκτητου κτιρίου) μεταφέρεται το τεχνικό τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ Ορεστιάδας που κλείνει

Στο Διδυμότειχο (λόγω ιδιόκτητου κτιρίου) μεταφέρεται το τεχνικό τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ Ορεστιάδας που κλείνει

Στην πόλη του Διδυμοτείχου και στα ιδιόκτητα κτίρια της πρώην ΔΕΗ, που τώρα στεγάζουν τις υπηρεσίες της ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ, μεταφέρονται από την ερχόμενη Δευτέρα οι 4 τεχνικοί που έχουν απομείνει στα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ Ορεστιάδας.

Αυτό σημαίνει ότι κλείνει ουσιαστικά το τεχνικό τμήμα και θα εξυπηρετείται πλέον απ’ τις υπηρεσίες που θα στεγάζονται στο Διδυμότειχο, απέναντι απ’ το Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης των 4 εκ των 8 υπαλλήλων, τεχνικών της πρώην ΔΕΗ και νυν της ΔΕΔΔΗΕ, αποφασίστηκε η απόσπαση και των υπολοίπων τεσσάρων στο Διδυμότειχο όπου υπάρχουν οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Αυτό επιλέχθηκε για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων, απ’ την εταιρεία που  είναι Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας και έχει αποστολή την λειτουργία , συντήρηση και ανάπτυξη του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Αντίθετα, παραμένουν στην Ορεστιάδα οι υπηρεσίες του ΑΔΜΗΕ που αφορούν την είσπραξη των λογαριασμών και άλλα παρόμοια θέματα, οι οποίες να θυμίσουμε πριν λίγα χρόνια μεταφέρθηκαν, παρά τις τότε αντιδράσεις στο Διδυμότειχο, όπου απλά ένας υπάλληλος πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα για την είσπραξη λογαριασμών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*