Ατρόμητες Βυσσιώτισσες. Ο κυκλώνας “Ζορμπάς”… χτυπάει την Κρήτη, αλλά ο Σύλλογος Γυναικών πήγε εκεί εκδρομή

Ατρόμητες Βυσσιώτισσες. Ο κυκλώνας “Ζορμπάς”… χτυπάει την Κρήτη, αλλά ο Σύλλογος Γυναικών πήγε εκεί εκδρομή

Την στιγμή που όλη η Ελλάδα ζει και αναπνέει στους ρυθμούς του μεσογειακού κυκλώνα “Ζορμπά” ο οποίος πλήττει πολλές περιοχές, ανάμεσα τους και την Κρήτη, οι… ατρόμητες Βυσσιώτισσες δεν καταλαβαίνουν τίποτα και ήδη βρίσκοται από χθες εκδρομή στο νησί. 

Ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας θα παραμείνουν μάλιστα στην Κρήτη ως την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κυκλώνας θα συνοδεύεται από ανέμους με ριπές που θα φτάνουν τα 11 και τα 12 μποφόρ, κάτι που σημαίνει ότι οι άνεμοι θα έχουν ταχύτητα ακόμη και 120 με 130 χιλιόμετρα την ώρα. Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο που επισημαίνουν οι επιστήμονες, είναι ότι με βάση το κυματικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου το ύψος κύματος μεταξύ Πελοποννήσου και Κρήτης θα ξεπερνά τα 11 μέτρα.

Όλα αυτά φυσικά σιγά μην φοβήσουν τις συντοπίτισσες μας γυναίκες της Νέας Βύσσας, οι οποίοιες μπορεί να έφτασαν με βροχή στην Κρήτη, αλλά χθες συνέχισαν την εκδρομή και τις επισκέψεις τους στα φημισμένα τουριστικά σημεία με καλοκαιρία, όπως φαίνεται και απ’ τις φωτογραφίες.