Διαψεύδει την καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για επικινδυνότητα σχολείων, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουκουράβας

Διαψεύδει την καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για επικινδυνότητα σχολείων, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουκουράβας

Διέψευσε την καταγγελία που έκανε χθες με επίσημη ανακοίνωση της η Ένωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αλεξανδρούπολης, για επικινδυνότητα ορισμένων σχολικών μονάδων, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας. 

Να θυμίσουμε ότι στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα: “Σημειώνεται ότι εδώ και πάρα πολλούς μήνες εκκρεμεί η οριστική λύση του ζητήματος της επισκευής παράπλευρου τοιχίου, το οποίο ανά πάσα στιγμή θα καταρρεύσει με απρόβλεπτες συνέπειες για την ασφάλεια μαθητών και περαστικών.

Οι προειδοποιήσεις και οχλήσεις προς τον Δήμο  δεν φάνηκαν αρκετές.

Οι υποσχέσεις που έδωσαν στην Ένωση Γονέων οι  υπεύθυνοι του Δήμου ότι το τοιχίο θα επισκευάζονταν μέσα στο καλοκαίρι δεν εκπληρώθηκαν”.

Ανάστατοι οι γονείς, καταγγέλουν το δήμο Αλεξανδρούπολης για αδιαφορία. “Δέντρο παραλίγο να καταπλακώσει μαθητές, καθηγητή”

Μιλώντας στο evros24.gr, ο στενός συνεργάτης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, σχεδόν… εξαφάνισε τα προβλήματα, ενώ για όσα υπάρχουν προανήγγειλε ότι θα λυθούν σε λίγους μήνες, αφού και με τα χρήματα που παίρνει ο δήμος απ’ το Πρόγραμμα “Φιλόδημος”, αρχές του 2019 θα αρχίσουν παρεμβάσεις στα σχολεία που έχουν προβλήματα. “Προς το παρόν δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τα οποία ενδεχομένως να εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών, καθώς ο Δήμος είναι σε άψογη συνεργασία με τους Διεθυντές των σχολείων και οποιοδήποτε πρόβλημα λύνεται άμεσα. «Θα τονίσω ότι επικινδυνότητα για τα παιδιά δεν υπάρχει σε κανένα σχολικό κτίριο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κουκουράβας.

Εργασίες και μέσα στο χειμώνα, με τα παιδιά μέσα στις τάξεις

Όπως δήλωσε ακόμα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, στόχος είναι να βρεθεί ο ανάδοχος μέχρι το τέλος του έτους και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολικών κτιρίων του δήμου Αλεξανδρούπολης. Δηλαδή οι εργάτες θα ξηλώνουν τα διαβρωμένα ταβάνια και τους τοίχους, θα βάφουν και θα μονώνουν με τους μαθητές μέσα στις τάξεις και τα σχολεία.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε παρεμβάσεις και μέσα στο χειμώνα κιαι την ώρα που γίνονται μαθήματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Κουκουράβας, όταν ακόμα και οι… μικροί μαθητές καταλαβαίνουν ότι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο. Μήπως όμως είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος λέει… κοτσάνες (για να μην τις χαρακτηρίσουμε αλλιώς με καμιά πιο βαριά έκφραση);

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*