Δεν κινδύνεψε στην Ινδονησία ο Ορεστιαδίτης Παναγιώτης Πεντεφράγκας απ’ τον σεισμό 7,5 R και το τσοουνάμι

Δεν κινδύνεψε στην Ινδονησία ο Ορεστιαδίτης Παναγιώτης Πεντεφράγκας απ’ τον σεισμό 7,5 R και το τσοουνάμι

Ώρες αγωνίας έζησαν συγγενείς φίλοι και γνωστοί του συμπατριώτη μας Παναγιώτη Πεντεφράγκα απ’ την Ορεστιάδα, στο άκουσμα του σεισμού 7,5 Ρίχτερ ο οποίος σημειώθηκε στην Ινδονησία όπου μένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά πλέον μόνιμα, αλλά και το καταστροφικό τσουνάμι που ακολούθησε. 

Ο συντοπίτης μας βρισκόταν πριν λίγες μέρες στην Ορεστιάδα, όπου και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κρίσνα, σε έναν γάμο που σας παρουσίασε το Evros-news.gr, για το οποίο δέχθηκαν μάλιστα με πολύ μεγάλη χαρά να φωτογραφηθούν πριν μεταβούν στην εκκλησία για το ιερό μυστήριο. Επέστρεψε όμως εδώ και λίγες ημέρες στην Ινδονησία και χθες που έγινε ο καταστροφικός σεισμός και το τσουνάμι, όσοι τον γνωρίζουν είναι φυσικό να αγωνιούν.

Ο ίδιος όμως φρόντισε με μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook να μας καθησυχάσει, ενημερώνοντας ότι η πόλη που μένει και έχει το εστιατόριο του, η Τζακάρτα, είναι 3 ώρες μακριά από το νησί Σιλαουέσι όπου και σημειώθηκε ο σεισμός 7,5R και το τσουνάμι που ακολούθησε στις ακτές Palu. Επεσήμανε με πόσο μεγάλη ψυχική δύναμη οι κάτοικοι της Ινδονησίας αντιμετωπίζουν και αυτή την θεομηνία και παράλληλα ζήτησε απ’ όλους μας να προσευχηθούμε για την Ινδονησία και το Palu, με τις χαρακτηριστικές φράσεις:

Pray for Indonesia !!!
Pray for Palu !!!

Μετά τους σεισμούς που ισοπέδωσαν το Λομποκ, έρχεται ενας νέος χειρότερος σεισμός 7,5R βορειότερα στο νησί Σιλαουέσι.

Δυνατή χωρα Ινδονησία και οι πολίτες της ,άξιοι θαυμασμού για το πως αντιμετωπίζουν όλες αυτές τις κακοτυχίες !!
Για όσους ανησυχείτε για εμένα, ευχαριστώ, αλλά είμαι τρεις ώρες μακριά”!

Κοινοποίησε μάλιστα και ένα χαρακτηριστικό βίντεο με το καταστροφικό τσουνάμι που έπληξε τις ακτές του Palu και παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα της η θάλασσα που κατέκλυσε την στεριά.

Tsunami di Palu Hasbunallah wanimawakil. .Mari banyak2 Doa..

Gepostet von TARBIAHMOESLIM'S BLOGS am Freitag, 28. September 2018