Ο Νίκος Βέρτης διαφημίζει την Καβάλα απ’ όπου κατάγεται με το τελευταίο του video clip που σαρώνει

Ο Νίκος Βέρτης διαφημίζει την Καβάλα απ’ όπου κατάγεται με το τελευταίο του video clip που σαρώνει

Μια τεράστια και εντελώς δωρεάν διαφήμιση για την πόλη της Καβάλας και τις ομορφιές της, την ιδιαίτερη πατρίδα του, κάνει ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης μέσα από το νέο του video clip για το τραγούδι “Πρόσεχε καλά”, το οποίο μέσα σε μια μόλις εβδομάδα σαρώνει στο youtube όπου ξεπέρασε τις 665.000 προβολές. 

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης κατάγεται από το χωριό Γαληψό της Καβάλας, και το  νέο promo video clip του έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Καβάλα και είναι ένα τεράστιο promo για την πόλη, η οποία μάλιστα «σηματοδοτείται» στην έναρξη. Με πλάνα από τις Καμάρες, το Λιμάνι και την Παναγία, το σενάριο «θέλει» τον Νίκο Βέρτη να υποδύεται έναν αλιεργάτη.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής δεν είναι ο πρώτος που προβάλλει με διάφορους τρόπους την πόλη απ’ όπου κατάγεται. Το κάνουν πολλές φορές και ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Κουρκούλης και η Δέσποινα Βανδή, η οποία πάντως ως “νύφη” μας στον Έβρο μια και είναι η σύζυγος του Ντέμη Νικολαίδη, έχει κάνει το ίδιο και για την περιοχή μας.  Ο Νίκος Βέρτης είχε την βοήθεια και τις διευκολύνσεις στα γυρίσματα του video clip από την “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, την Δημοτική Επιχείρηση Καβάλας αντίστοιχη με την ΤΙΕΔΑ της Αλεξανδρούπολης, αφού είναι φανερό ότι πρόκειται για μια μεγάλη προβολή και διαφήμιση της πόλης και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Ποιός να κάνει το ίδιο στην Αλεξανδρούπολη με STAVENTO,

Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Ελένη Χατζίδου κ.α. 

Να μην σκεφθούμε φυσικά αν κάνει η ΤΙΕΔΑ Αλεξανδρούπολης κάτι αντίστοιχο. Αν δηλαδή αξιοποιεί και “χρησιμοποιεί” την φοβερή δύναμη της εικόνας ενός αγαπημένου και δημοφιλούς καλλιτέχνη που έχει σχέσεις με την πόλη και την περιοχή, στους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της. Αν δηλαδή δωρεάν ή έστω με πολύ λίγα χρήματα και εννοούμε τις μικροδιευκολύνσεις για το γύρισμα ενός video clip, έχει προτείνει στον Μιχάλη Κουϊνέλη (STAVENTO) ή την σύζυγο του Ήβη Αδάμου που μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αλεξανδρούπολη ή την Δέσποινα Βανδή η οποία έρχεται συχνά στην πόλη με το Ντέμη Νικολαίδη. Για να μνην πάμε στην Ελένη Χατζίδου (κατάγεται απ’ τα Λουτρά), που είτε αρέσει ή όχι σε κάποιους (όπως και οι υπόλοιοι τραγουδιστές), έχουν χιλιάδες θαυμαστές και αυτοί θα δουν τις ομορφιές της πόλης.

Αντίθετα ξοδεύονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ, όπως οι 45.000 για την συναυλία του Γιάννη Πάριου στη Γιορτή Κρασιού, η οποία… μπήκε μάλιστα μέσα όπως παραδέχθηκε δημόσια και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.