Πένθος στις Καστανιές και στους φίλους του για τον Εβρίτη τραγουδιστή Κώστα Λιαχούδη

Πένθος στις Καστανιές και στους φίλους του για τον Εβρίτη τραγουδιστή Κώστα Λιαχούδη

Πένθος στις Καστανιές απ’ όπου καταγόταν, αλλά και στους πολλούς φίλους και όσους τον γνώρισαν, για τον Εβρίτη τραγουδιστή Κώστα Λιαχούδη, που “έφυγε” στην Κύπρο όπου ζούσε με την οικογένεια του και εργαζόταν πλέον εδώ και αρκετά χρόνια.

Για όσους τον ήξεραν και συνεργάστηκαν μαζί του, ο Κώστας ήταν μια γνήσια λαϊκή φωνή, που είχε παρουσία σε νυχτερινά κέντρα όπου δούλεψε και με σημαντικά ονόματα του τραγουδιού, αλλά και στο εξωτερικό όπου υπήρχαν ομογενείς μας.

Με την Κατερίνα Στανίση σε εμφανίσεις στο εξωτερικό

Μάλιστα κυκλοφόρησε και προσωπικό δίσκο με τραγούδια όπως “Ο επόμενος άντρας” και “Αγαπώ”.

Στον Έβρο συνεργάστηκε επίσης αρκετά χρόνια με διάφορους μουσικούς και ορχήστρες και τραγουδούσε φυσικά και θρακιώτικα, με την χαρακτηριστικη του φωνή και το δικό του στυλ στην πίστα. Εδώ και αρκετά χρόνια είχε μετακομίσει οικογενειακώς στην Κύπρο, όπου ζούσε και εργαζόταν στην Λάρνακα.

Το Evros-news.gr και εγώ προσωπικά ως Κώστας Πιτιακούδης, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Τη γυναίκα και τα παιδιά του.  Ιδιαίτερα στον γιο του Νίκο, με τον οποίο είχα την χαρά να συνεργαστώ στην καθημερινή αθλητική εφημερίδα DERBY Sports, όπου ως Αρχισυντάκτης τον είχα συνεργάτη και του είχα εκφράσει την εκτίμηση που έτρεφα στο πρόσωπο του πατέρα του, όχι μόνο ως τραγουδιστή (είχα διασκεδάσει πολλές φορές με τα τραγούδια του), αλλά και ως άνθρωπο.

Να ζήσουν να τον θυμούνται.