Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πρόβλημα λόγω βλάβης στον εγκέφαλο των… φαναριών ΕΟΤ-Αγίου Βασιλείου

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πρόβλημα λόγω βλάβης στον εγκέφαλο των… φαναριών ΕΟΤ-Αγίου Βασιλείου

Πρόβλημα παρουσιάστηκε χθες βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από βλάβη στα φανάρια της περιοχής Ε.Ο.Τ – Αγίου Βασιλείου, που το επιδείνωναν και οι άσχημες καιρικές συνθήκες οι οποίες επικρατούσαν στην πόλη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων, αλλά και ταλαιπωρία των οδηγών.

Όπως ενημέρωσε, μέσω της προσωπικής του σελίδας ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουτκουράβας, το πρόβλημα είναι στον… εγκέφαλο των φαναριών, αφού σύμφωνα με το συνεργείο που έσπευσε άμεσα, απαιτείται αντικατάσταση του display του εγκεφάλου για την αποκατάσταση της βλάβης. Αυτή όμως δεν μπορούσε να γίνει ούτε χθες, ενώ είναι άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί και σήμερα, αφού όπως επεσήμανε ο κ.Κουκουράβας, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παραλάβουν σήμερα οι υπηρεσίες το συγκεκριμένο ανταλλακτικό, για την αποκατάσταση της λειτουργίας των φαναριών.
Γι’ αυτό και θα πρέπει οι οδηγοί που διέρχονται από το σημείο αυτό το οποίο έχει μεγάλη κυκλοφορία, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ας ελπίσουμε να βρεθεί το ανταλλακτικό που χρειάζεται, ώστε να λειτουργήσουν και πάλι κανονικά και ο… εγκέφαλος αλλά και τα φανάρια στην περιοχή Ε.Ο.Τ-Αγίου Βασιλείου.