ΑΒΑΤΟΝ-Διδυμότειχο: Τεχνοχώρος Πολιτισμού και Διασκέδασης. Για κορυφαίες γευστικές απολαύσεις σε ένα μοναδικό περιβάλλον

ΑΒΑΤΟΝ-Διδυμότειχο: Τεχνοχώρος Πολιτισμού και Διασκέδασης. Για κορυφαίες γευστικές απολαύσεις σε ένα μοναδικό περιβάλλον

Για κορυφαίες απολαύσεις, σε ένα μοναδικό περιβάλλον, η επιλογή στο Διδυμότειχο είναι μία. Τεχνοχώρος Πολιτισμού και Διασκέδασης ΑΒΑΤΟΝ. Wine Bar-Cafe-Pizzeria-Εστιατόριο στην οδό Νίκης 2 (έναντι Μεραρχίας). 

Σε έναν εκπληκτικό μουσειακό χώρο εστίασης, όπου ιστορία και πολιτισμός παντρεύονται αρμονικά με σπουδαίες γεύσεις και μουσικές τις Δύσης και της Ανατολής, θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία απόλαυσης και ανεπανάληπτου περιβάλλοντος.

Απολαύστε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας, δίπλα στις τοιχογραφίες και στα γλυπτά μας, όπου ξεδιπλώνεται η ιστορία του Διδυμοτείχου και της ευρύτερης περιοχής. 

 Στους χώρους του ΑΒΑΤΟΝ, συνδυάζονται αρμονικά οι παραδοσιακές γεύσεις με την σύγχρονη κουζίνα, δημιουργώντας ευχάριστες γευστικές απολαύσεις. 

Λειτουργεί και εκθεσιακός χώρος, όπου μπορείτε να δείτε διάφορα αντικείμενα της λαογραφικής μας κληρονομιάς, αλλά και εκθέσεις καλλιτεχνών. 

Ο Τεχνοχώρος Πολιτισμού και Διασκέδασης ΑΒΑΤΟΝ, είναι το σημείο αναφοράς στο Διδυμότειχο αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Θα μας βρείτε

Νίκης 2 (έναντι Μεραρχίας)

Τηλ: 2553023545