Επαγγελματικά Ψυγεία: Οδηγός Σωστής Αγοράς

Επαγγελματικά Ψυγεία: Οδηγός Σωστής Αγοράς

Επαγγελματικά Ψυγεία: Οδηγός Σωστής Αγοράς

Σε αυτό το σύντομο άρθρο θα σας κάνουμε μία παρουσίαση των επαγγελματικών ψυγείων που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Όσοι από σας είστε ιδιοκτήτες επιχείρησης εστίασης, σίγουρα γνωρίζετε πως απαιτείται προγραμματισμός και αρκετές ώρες – ίσως και μέρες έρευνας- για να πάρετε όσες περισσότερες προσφορές μπορείτε και να της συγκρίνετε αναμεταξύ τους.

Ειδικά εάν είστε νέος επιχειρηματίας ή εν δυνάμει.

Θα βρείτε πάρα πολλές τιμές και διάφορες υπηρεσίες από τοπικούς εμπόρους επαγγελματικού εξοπλισμού, e-shops και ελληνικά καταστήματα. Ειδικότερα, τα επαγγελματικά ψυγεία αποτελούν ίσως το πιο κοστοβόρο κομμάτι του επαγγελματικού σας εξοπλισμού. Προτού προβείτε λοιπόν σε αγορά, πρέπει να ξέρετε όλες τις επιλογές που έχετε στην διάθεσή σας και να επιλέξετε με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών της επιχείρησής σας, καθώς και τη σχέση ποιότητας – τιμής.

Επαγγελματικά Ψυγεία Πάγκοι

Συνήθης επιλογή επαγγελματικών ψυγείων στις επιχειρήσεις εστίασης είναι τα ψυγεία πάγκοι. Τα ψυγεία πάγκοι προτιμώνται περισσότερο γιατί μπορείτε παράλληλα να τοποθετήσετε άλλα μηχανήματα πάνω τους και να γλιτώσετε χώρο ή απλά να χρησιμοποιήσετε τον πάγκο για την προετοιμασία του φαγητού που θα προσφέρετε στους πελάτες σας. Διαθέτουν επίσης ψύξη ή κατάψυξη στο κάτω μέρος τους.

Κατά την αγορά ενός επαγγελματικού ψυγείου πάγκου έχετε την επιλογή να τοποθετήσετε είτε πόρτες ανοιγόμενες είτε συρόμενες ή ακόμα και συρτάρια.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να διαμορφώσετε το δικό σας ψυγείο, βασισμένο στις ανάγκες σας.

Υπάρχουν πάρα πολλοί έτοιμοι και τυποποιημένοι συνδυασμοί από τα εργοστάσια, σε διάφορες διαστάσεις που παράγουν επαγγελματικά ψυγεία πάγκους και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρείτε κάτι που θα καλύψει τις απαιτήσεις σας. Στην περίπτωση όμως που δεν βρείτε κάτι που σας καλύπτει πλήρως, τότε υπάρχει πάντα η επιλογή της ειδικής κατασκευής εξοπλισμού, σχεδιασμένου εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως να υπάρξουν κάποιες επιπρόσθετες χρεώσεις.

Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε στις ανοιγόμενες πόρτες του ψυγείου πάγκου κρύσταλλα, ώστε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε το περιεχόμενο του ψυγείου σας χωρίς να χρειάζεται να το ανοιγοκλείνετε άσκοπα και να σπαταλάτε περισσότερη ενέργεια & εργασιακό χρόνο.

Άλλοι τύποι Επαγγελματικών Ψυγείων

Ενδεικτικοί τύποι ψυγείων που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι παρακάτω:

  • Επαγγελματικά ψυγεία πάγκοι
  • Επαγγελματικά ψυγεία θάλαμοι
  • Επαγγελματικά ψυγεία παγωτού
  • Επαγγελματικά ψυγεία σαλατών
  • Επαγγελματικά ψυγεία πίτσας

Όπως επίσης και βιτρίνες ψαριών, βιτρίνες Self Service και μπουφέδες ψυχώμενους.

Εάν επιλέξετε να κάνετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι η εγγύησης ποιότητας και η αντοχή των μηχανημάτων στη χρήση και τον χρόνο ζωής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τον επαγγελματικό εξοπλισμό που χρειάζεστε για να ανακαινίσετε ή να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Τηλ. Επικοινωνίας: 211 800 1943

Email:  info@genikoemporio.com

Παραδίδουμε στην έδρα σας απευθείας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*