“Ξανάσμιξαν” ο συντοπίτης μας ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης με την Μαίρη Συνατσάκη

“Ξανάσμιξαν” ο συντοπίτης μας ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης με την Μαίρη Συνατσάκη

Ξανάσμιξαν έστω και για λίγο, μετά τον χωρισμό τους πριν λίγους μήνες, ο συντοπίτης μας (γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα) ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης με την παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη.

Μπορεί να έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς, όμως η Μαίρη Συνατσάκη συνάντησε και πάλι τον άλλοτε αγαπημένο της Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τον… βράβευσε κιόλας! Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν η φετινή οικοδέσποινα των 6ων θεατρικών βραβείων κοινού του All4fun που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Γκλόρια, εκεί όπου βρέθηκε και ο πρώην της για να βραβευτεί.

Συγκεκριμένα, η βραδιά που ήταν αφιερωμένη στις θεατρικές παραστάσεις, ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρουσιαστών που δεν ήταν άλλοι από την Μαίρη Συνατσάκη και τον Αργύρη Πανταζάρα. Και κάπου στα μέσα τις βραδιάς, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κλήθηκε να ανέβει στο stage για να παραλάβει το τιμητικό βραβείο της διοργάνωσης… από τα χέρια της Μαίρης Συνατσάκη!

Ο ίδιος μάλιστα, χαλαρός παρέλαβε το βραβείο, έδωσε ένα αμήχανο πεταχτό φιλί στην Μαίρη και ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη που του έχει δείξει!

Δες το video από τη βράβευση:

Πηγή: tlife.gr