Ξεκινάει αύριο Παρασκευή η τελική φάση της άσκησης “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018”-Που χρειάζεται προσοχή

Ξεκινάει αύριο Παρασκευή η τελική φάση της άσκησης “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018”-Που χρειάζεται προσοχή

Ξεκινάει αύριο Παρασκευή στις 10.39′ το πρωί η διεξαγωγή της τελικής φάσης της άσκησης «ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 2018″.

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:30, θα διεξαχθεί η τελική φάση της Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 2018», στο Πεδίο Ασκήσεων – Βολής «ΑΕΤΟΣ».
Την διεξαγωγή της άσκησης θα παρακολουθήσουν η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι. Βολές όπλων, όλων των τύπων, ελικοπτέρων και αεροπορικών μέσων πρόκειται να πραγματοποιούνται καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας από 08 έω και 12 Οκτωβρίου 18 και από 08:00 – 1800Ω.


Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα σημεία :
Λατομεία ΜΑΚΡΗΣ
Ύψωμα ΚΑΖΑΝΙΑ
Ύψωμα ΚΟΡΑΚΑΣ
Ερείπια ΑΛΙΚΗΣ
Ύψωμα ΟΥΡΑΝΟΣ
Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή ατόμων, οχημάτων και ζώων κατά την ώρα των βολών, για αποφυγή ατυχημάτων.
Βλήματα μη εκραγέντα, που τυχόν εντοπίζονται, να μη μετακινούνται και να ειδοποιείται αμέσως η πλησιέστερη στρατιωτική, πολιτική ή αστυνομική αρχή.
Επιπρόσθετα για τις ανάγκες της στρατιωτικής άσκησης συνίσταται να αποφεύγονται οι κινήσεις πολιτικών οχημάτων ή να περιοριστούν στις απόλυτα αναγκαίες, στα δρομολόγια από και προς το Πεδίο Ασκήσεων Αετού.