IL MILO: Ο εκπληκτικός καφές espresso, ΤΩΡΑ από το πρωί και όλη μέρα στο ιστορικό ΡΟΔΟΝ της Ορεστιάδας

IL MILO: Ο εκπληκτικός καφές espresso, ΤΩΡΑ από το πρωί και όλη μέρα στο ιστορικό ΡΟΔΟΝ της Ορεστιάδας

Μια δυνατή συμμαχία, μια καινούργια συνεργασία με συνένωση κορυφαίων δυνάμεων που ανατρέπει τα δεδομένα στην Ορεστιάδα, ξεκινάει από αύριο Παρασκευή 5 Οκτωβρίου. Ο εκπληκτικός καφές espresso, αλλά και η σοκολάτα IL MILO και το ιστορικό ΡΟΔΟΝ, συμπορεύονυαι δυναμικά ΜΑΖΙ.

Το γνωστό και αγαπημένο σας ΡΟΔΟΝ, διάλεξε τις μοναδικές γεύσεις του καφέ και της σοκολάτας IL MILO, της Ορεστιαδίτικης δημιουργίας που αποκτά συνέχεια νέους φίλους, ως βάση στις πρωινές του επιλογές και θα βαδίσουν μαζί σε μια ισχυρή συνεργασία, την οποία περιμένου να “αγκαλιάσει” ο κόσμος της πόλης.

Απολαύστε λοιπόν από το πρωί και όλη μέρα, τον espresso και την σοκολάτα IL MILO και στο ΡΟΔΟΝ, στο αγαπημένο στέκι που έκανε πλέον στροφή πλέον και στο πρωινό, ξεκινώντας την λειτουργία του από νωρίς και προσφέροντας στους πελάτες του καφέ και άλλα ροφήματα. Με πρώτη επιλογή φυσικά τον IL MILO. Γίνεται έτσι η πρώτη καφετέρια στα χρονικά που χρησιμοποιεί speciality Espresso.

ΤΩΡΑ θα βρείτε λοιπόν τον αγαπημένο σας καφέ espresso IL MILO, με την αξεπέραστη γεύση από τα καλύτερα χαρμάνια espresso και 100% Arabica κόκους καφέ, αλλά και την σοκολάτα του στο ιστορικό ΡΟΔΟΝ, που μετά την καταξίωση του στη νυχτερινή διασκέδαση της Ορεστιάδας, από αύριο στοχεύει να κάνει το ίδιο και το πρωί.

-IL MILO: Ο εβρίτικος καφές που δημιουργήθηκε στην Ορεστιάδα και αποκτά συνέχεια καινούργιους φίλους

-IL MILO: Ο μοναδικός καφές espresso με την αξεπέραστη γεύση, απ’ την Ορεστιάδα ΤΩΡΑ και στη Γερμανία!!!