Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Συγκρούσεις αναρχικών με την αστυνομία, δακρυγόνα και πετροπόλεμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Συγκρούσεις αναρχικών με την αστυνομία, δακρυγόνα και πετροπόλεμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκρούσεις αναρχικών με αστυνομικές δυνάμεις έχουμε εδώ και λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη, στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου επί της οδού Παπαναστασίου. Με χρήση δακρυγόνων εκ μέρους των αστυνομικών και πετροπόλεμο.

Τα επεισόδια και η μεγάλη ένταση που επικρατεί έχοντας αναστατώσει μεγάλο μέρος της πόλης, φαίνεται να έχει αφετηρία την πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγο καιρό στο παλιό Νοσοκομείο της πόλης, μέρος του οποίου τελεί  υπό κατάληψη. Οι καταληψίες είχαν υποστηρίξει ότι την πυρκαγιά προκάλεσαν ακροδεξιοί.

Η “κόντρα” που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ ομάδων νεαρών αλλά και μεγαλύτερων, με εντελώς αντίθετες απόψεις και όσα συμβαίνουν στο εγκαταλελειμμένο παλαιό Νοσοκομείο, προκάλεσε την μεγάλη ένταση και τις συμπλοκές που  υπάρχουν στην περιοχή. Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα είναι αρκετά ισχυρές, ενώ οι αναρχικοί πετούν εναντίον τους ότι αντικείμενο βρίσκουν.

Σκηνές σίγουρα πρωτόγνωρες για την φιλήσυχη και χωρίς παρόμοιες εικόνες Αλεξανδρούπολη, που ανησύχησαν δικαιολογημένα τους απλούς πολίτες που μένουν στην περιοχή και όχι μόνο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*