Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα θα εορτασθεί σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα θα εορτασθεί σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Η Ημέρα Εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα της 13ης Οκτωβρίου, θα εορταστεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής σε όσους έδωσαν την ζωή τους κατά την διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα για να ελευθερωθεί η Μακεδονία μας και δυστυχώς στις μέρες μας η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πολύ εύκολα παραχώρησε όνομα, γλώσσα και εθνικότητα με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, θα πραγματοποιηθούν στην Κομοτηνή ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων Κτιρίων, των ΝΠΔΔ, Τραπεζών, ΝΠΙΔ του νομού, από της 8ης πρωινής ώρας της 14ης Οκτωβρίου μέχρι και την δύση του ηλίου της 14ης  Οκτωβρίου  2018.

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων Κτιρίων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ, Τραπεζών και των ΝΠΙΔ, από τη δύση του ηλίου της 14ης Οκτωβρίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Πραγματοποίηση ομιλιών στα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια της Ροδόπης, για τον Μακεδονικό Αγώνα.

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018

10:30   Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου θα προεξάρχει      ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*