Ορκομωσίες νεοσυλλέκτων σήμερα το πρωί σε στρατόπεδα του Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορκομωσίες νεοσυλλέκτων σήμερα το πρωί σε στρατόπεδα του Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελετές ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων οπλιτών θητείας της 2018 της Ε΄ ΕΣΣΟ, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί σε στρατόπεδα περιοχής ευθύνης της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού της Αλεξανδρούπολης.

Οι ορκομωσίες πραγματοποιήθηκαν για την Αλεξανδρούπολη στο Στρατόπεδο «ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ», αλλά και στο Στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΒ) ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» στην Καβησό Φερών και στο Στρατόπεδο «ΥΠΤΓΟΥ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» στον Προβατώνα Σουφλίου.

Ως γνωστόν, πλέον οι νεοσύλλεκτοι δεν παρουσιάζονται σε Κέντρα Νεοσυλλέκτων άλλων περιοχών της χώρας όπως συνέβαινε μέχρι πριν λίγο καιρό, αλλά έρχονται απ’ ευθείας στο νομό Έβρου όπου δημιουργήθηκαν παρόμοια Κέντρα και αφού πραγματοποιήσουν την βασική τους εκπαίδευση, στη συνέχεια βγαίνει η μετάθεση τους στις Μονάδες, που τις περισσότερες φορές βρίσκονται και αυτές στον ακριτικό μας νομό.

Η πιο σημαντική στιγμή !!!!!

Gepostet von Φωτεινη Σιδηρα am Freitag, 5. Oktober 2018

Τις τελετές ορκομωσίας παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς, συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών, οι οποίοι προέρχονται από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Στο τέλος έγινε φυσικά και η καθιερωμένη παρέλαση τους.

Τα βίντεο είναι από την ορκομωσία στο Στρατόπεδο “Κανδηλάπτη” της Αλεξανδρούπολης και είναι της κυρίας Φωτεινής Σιδηρά, την οποία και ευχαριστούμε.

Περνάει ο στρατός της Ελλάδος φρουρός !!!!!!!

Gepostet von Φωτεινη Σιδηρα am Freitag, 5. Oktober 2018

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*