ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Συνεχίζεται η ένταση μεταξύ αναρχικών-αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Συνεχίζεται η ένταση μεταξύ αναρχικών-αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη

Συνεχίζεται η ένταση και οι αψιμαχίες μεταξύ αναρχικών και αστυνομικών δυνάμεων που ξεκίνησαν εδώ κι αρκετή ώρα στην Αλεξανδρούπολη, στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου επί της οδού Παπαναστασίου.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και οι νεαροί στην πλειοψηφία τους που έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση, απάντησαν με πετροπόλεμο. Τα επεισόδια και η μεγάλη ένταση που επικρατεί, φαίνεται να έχουν αφετηρία την πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγο καιρό στο παλιό Νοσοκομείο της πόλης, μέρος του οποίου τελεί  υπό κατάληψη. Οι καταληψίες είχαν υποστηρίξει ότι την πυρκαγιά προκάλεσαν ακροδεξιοί.

-Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Συγκρούσεις αναρχικών με την αστυνομία, δακρυγόνα και πετροπόλεμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η “κόντρα” που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ ομάδων νεαρών αλλά και μεγαλύτερων, με εντελώς αντίθετες απόψεις και όσα συμβαίνουν στο εγκαταλελειμμένο παλαιό Νοσοκομείο, προκάλεσε την μεγάλη ένταση.

Σκηνές σίγουρα πρωτόγνωρες για την φιλήσυχη και χωρίς παρόμοιες εικόνες Αλεξανδρούπολη, που ανησύχησαν δικαιολογημένα τους απλούς πολίτες οι οποίοι μένουν στην περιοχή και όχι μόνο. Η συντριπτική πλειοψηφία παρακολουθεί εμβρόντητη τα όσα συμβαίνουν και όλοι ελπίζουν να σταματήσουν γρήγορα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*