Ορμένιο Τριγώνου: Λαθρομετανάστες που πέρασαν τον Έβρο… λιάζονται (που έλεγε και η Τασία)

Ορμένιο Τριγώνου: Λαθρομετανάστες που πέρασαν τον Έβρο… λιάζονται (που έλεγε και η Τασία)

Η παρουσία λαθρομεταναστών σε παρέβρια χωριά δεν αποτελεί ασφαλώς είδηση και οι κάτοικοι τους αλλά και ολόκληρου του νομού Έβρου γενικότερα, είναι συνηθισμένοι απ’ την κατάσταση αυτή. Άλλοι, όπως ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρηας Βίτσας, “ανακάλυψε” σήμερα κατά την ομιλία του στη Βουλή ότι υπερδιπλασιάστηκαν οι “προσφυγικές ροές”, όπως δήλωσε.

Στην τοποθέτηση του έκανε όμως δυο λάθη. Δεν πρόκειται για πρόσφυγες, αφού ελάχιστοι είναι πλέον αυτοί που περνούν από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου στην Ελλάδα, αλλά ξεκάθαρα για λαθρομετανάστες. Κι επίσης, μέχρι τώρα το 2018 είναι πολύ περισσότεροι από τις 12.000 που επίσημα ανακοινώνεται.

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το χριό Ορμένιο του Τριγώνου και συγκεκριμένα την πλατεία και “τραβήχτηκε” στις  14:48, πριν δυο ώρες περίπου. Ανενόχλητοι και άνετοι οι λαθρομετανάστες που πέρασαν απ’ την Τουρκία, κάνουν… ηλιοθεραπεία στην πλατεία του Ορμενίου. Λιάζονται που έλεγε και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, η πρώτη υπουργός Μετανάστευσης του Τσίπρα.

Αφιερωμένη στον Πάνο Καμμένο που δήλωσε

στην ΔΕΘ: “Δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες”

Κι αυτή η φωτογραφία αφιερώνεται στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, που δήλωσε στην ΔΕΘ κατά την συνέντευξη τύπου ότι “δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες. Έχετε δει πουθενά μετανάστες εσείς; Αυτά τα λένε οι ακροδεξιοί”.