Μαρία Γκουγκουσκίδου: Ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητα της για το δήμο Ορεστιάδας την Τετάρτη

Μαρία Γκουγκουσκίδου: Ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητα της για το δήμο Ορεστιάδας την Τετάρτη

Την υποψηφιότητα της για δήμαρχος της Ορεστιάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου 2019, θα ανακοινώσει επίσημα την ερχόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου η Μαρία Γκουγκουσκίδου, νυν δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω”.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν ήδη ενημερωθεί τα ΜΜΕ του νομού για την συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Ηλέκτρα” της Ορεστιάδας την ερχόμενη Τετάρτη 11 το πρωί και σε αυτήν πέρα απ’ την ίδια, πιθανόν να βρίσκονται και βασικά στελέχη του συνδυασμού της.

Η δικηγόρος στο επάγγελμα κ.Γκουγκουσκίδου, η οποία σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει κάνει την πιο έντονη και τεκμηριωμένη κριτική στον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη απ’ όλες τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, ετοιμάζει ένα υπερκομματικό συνδυασμό, με στελέχη κάθε ηλικίας, που θα προέρχονται από όλους τους κοινωνικούς, οικονομικούς, επαγγελματικούς, πολιτικούς και κομματικούς χώρους.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, πως αν και δέχθηκε ανεπίσημες κρούσεις από κάποια κόμματα, δεν θέλησε να έχει  το χρίσμα κανενός. Γιατί στόχος της είναι, όπως λέει σε όσους συζητάει, η δημιουργία ενός πολυσυλλεκτικού συνδυασμού, με ανθρώπους τους οποίους θα συνδέει μόνο η επίλυση των πολλών και σοβαρών προβλημάτων της πόλης και των χωριών του δήμου Ορεστιάδας. Κι αυτό της έχει δώσει ήδη μια δυναμική, η οποία πιστεύει πως θα αυξάνεται όσο ανακοινώνονται εκείνοι που θα συστρατευθούν μαζί της και στον συνδυασμό “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω”.

Με την εκδήλωση της Τετάρτης, γίνεται η πρώτη που επίσημα ανακοινώνει πως θα διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου Ορεστιάδας.