Τεράστια κινητοποίηση του στρατού στον Έβρο για την άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018

Τεράστια κινητοποίηση του στρατού στον Έβρο για την άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018

Άρχισε προχθές και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου η Εθνική  διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων «Παρμενίων 2018» που σε μεγάλο βαθμό εξελίσσεται στον Έβρο, με την συμμετοχή και εθνοφυλάκων.

Εκατοντάδες Άρματα και οχήματα μεταφοράς προσωπικού ,αυτοκινούμενο Πυροβολικό και σχεδόν το Σύνολο των Μονάδων, αδειάζουν τα Στρατόπεδα μέσα στη νύχτα και κινούνται προς τους Χώρους διασποράς !

Με την εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας «Παρμενίων 2018» – που διεξάγεται  σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ – οι Επιτελείς του ελληνικού «Πενταγώνου» θα πάρουν μία καλή εικόνα για την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όλη την εβδομάδα, Αεροπορία, Ναυτικό και Στρατός Ξηράς θα βρίσκονται επί ποδός και θα εκτελούν πλήθος επιχειρησιακών ασκήσεων σε όλο το εύρος του Ελλαδικού χώρου.

Δεκάδες Μαχητικά είναι στα Καταφύγια έτοιμα προς απογείωση

Στο Αιγαίο απλώνεται  αξημέρωτα και ο Ελληνικό Στόλός με στόχο νησί του Βορείου Αιγαίου που σύμφωνα με το Σενάριο έχει δεχθεί επίθεση απο και Εχθρικά τμήματα έχουν δημιουργήσει προγεφύρωμα !

Ειδικά εφέτος αναμένεται οι Ελληνικές Δυνάμεις να Εκτελέσουν Αντεπίθεση σε Εχθρικό Έδαφος με προπαρασκευή Πυροβολικού και Επέλαση Αρμάτων…

Εν τω μεταξύ Ειδικές Δυνάμεις με Ελικόπτερα ΣΙΝΟΥΚ  έχουν μεταφερθεί σε βραχονησίδες και ενίσχυσαν τις Φρουρές των μικρονησιών ….

Ο Έβρος και νησιά από απόψε είναι στο πόδι.

Άπαντες Αξιωματικοί Οπλίτες ,Έφεδροι και Εθνοφύλακες είναι στα Ορύγματα με το ντουφέκι στο χέρι και το Αυτί στητό.

Η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ φροντίζουν για την προβολή της άσκησης προκειμένου οι γείτονες να πάρουν τα κατάλληλα μηνύματα για  την ισχύ των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Πηγή: veteranos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*