“Τρέχει” δημοσκόπηση για τον δήμο Αλεξανδρούπολης, ενώ ακολουθεί και δεύτερη

“Τρέχει” δημοσκόπηση για τον δήμο Αλεξανδρούπολης, ενώ ακολουθεί και δεύτερη

Σε προεκλογικούς ρυθμούς εν όψει των δημοτικών εκλογών που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019, κινείται η Αλεξανδρούπολη και ήδη “τρέχει” δημοσκόπηση που αφορά τους πιθανούς υποψήφιους για τον δήμο της πόλης, h opo;ia διενεργείται από γνωστή αθηναϊκή εταιρεία μετήσεων.

Πρόκειται για την “Metron Analycis”, που πραγματοποιεί την συγκεκριμένη σφυγομέτρηση τηλεφωνικά και σε τυχαίο δείγμα 1.000 ατόμων από όλο το εύρος του δήμου της Αλεξανδρούπολης.  Άτομα που ήδη συμμετείχαν και ρωτήθηκαν, επισημαίνουν ότι αρχικά θα πρέπει να διαβεβαιώσουν ότι δεν είναι οι ίδιοι υποψήφιοι και δεν είναι δημοσιογράφοι σε ΜΜΕ της περιοχής οποιασδήποτε μορφής. Επίσης, ότι πρόκειται για σπίτι εκεί που γίνεται το τηλεφώνημα και όχι επαγγελματικό χώρο.

Τα πρόσωπα που καλούνται να επιλέξουν οι συμμετέχοντες είναι 8. Ο νυν δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης φυσικά και οι Σάββας Δευτεραιος, Γιάννης Ζαμπούκης (Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης), Γιώργος Καΐσας (ο φαρμακοποιός και όχι ο βουλευτής), ο Βαγγέλης Λαμπάκης φυσικά, ο Παύλος Μιχαηλίδης, ο Βαγγέλης Μυτιληνός, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς και ο Δούκας Φραγκούλης. Απουσιάζει δηλαδή το όνομα του Βαγγέλη Ρούφου, ο οποίος λέγεται ότι ήδη κινείται για την δημιουργία συνδυασμού και την συγκρότηση ψηφοδελτίου.

Η δημοσκόπηση δεν γίνεται φυσικά γνωστό από ποιόν έχει παραγγελθεί. Σύμφωνα πάντως με άτομα που έχουν καλές σχέσεις με τον Φραγκούλη Δούκα, υποστηρίζουν ότι ο ίδιος έχει εκμστηρρευθεί πως έχει παραγγείλει την δημοσκόπηση, προκειμένου να … μετρήσει και να αναλύσει με βάση τα ευρήματα της Metron Analycis αν τελικά θα προχωρήσει στην υποψηφιότητα του για δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Να τονίσουμε ότι η ερώτηση γίνεται με αντιπαράθεση του ονόματος του νυν δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και των άλλων υποψηφίων. Δηλαδή ζητείται να επιλέξει ο ερωτώμενος ως εξής: Λαμπάκης ή Ζαμπούκης, Λαμπάκης ή Μυτιληνός, Λαμπάκης ή Πέτροβιτς. Ακόμα, ποιά είναι η άποψη του για την παρουσία και το έργο της υπάρχουσας δημοτικής αρχής και άλλες ερωτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα ακολουθήσει ή μπορεί να ξεκίνησε ήδη και δεύτερη δημοσκόπηση για τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, που φυσικά έχει παραγγελθεί από άλλο πρόσωπο. Θα την πραγματοποιήσει εταιρεία που επίσης έχει δραστηριοποιηθεί και άλλες φορές στην περιοχή κι σε παρόμοιες μετρήσεις της κοινής γνώμης στην Αλεξανδρούπολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*