Απάντηση της Ελένης Ιντζεπελίδου σε Λαμπάκη: Έκανε 4,5 χρόνια να… διαγνώσει ότι είμαι “καρκίνωμα”

Απάντηση της Ελένης Ιντζεπελίδου σε Λαμπάκη: Έκανε 4,5 χρόνια να… διαγνώσει ότι είμαι “καρκίνωμα”

Απάντηση στην επίθεση που της έκανε ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, χαρακτηρίζοντας την ίδια και τον Βαγγέλη Μυτιληνό που αποχώρησαν απ’ την δημοτική του παράταξη ως “καρκινώματα”, έδωσε άμεσα η Ελένη Ιντζεπελίδου. 

Η δημοτική σύμβουλος και εκ των στενών συνεργατών του δημάρχοιυ Αλεξανδρούπολης, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, δεν… μάσησε τα λόγια της και τόνισε:

“Άλλη μια απογοήτευση προστέθηκε στην αυτοδιοικητική μου πορεία! Πληροφορήθηκα ότι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, χαρακτήρισε εμένα (που αποχώρησα) και 2 ακόμη συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους (που διέγραψε) ως ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ!!!
Εννοείται ότι δεν με εξέπληξε καθόλου ο ιατρικός όρος που χρησιμοποίησε, όμως έχω και εγώ το δικαίωμα να απαντήσω δημόσια ως ενεργός πολίτης αυτού του τόπου στον αγνώμονα Βαγγέλη Λαμπάκη εφόσον και ο ίδιος τοποθετήθηκε δημόσια στο πρόσωπο μου:. Θα χρησιμοποιήσω (με τις ελάχιστες γνώσεις που διαθέτω) την ίδια ακριβώς επιστημονική γλώσσα που χρησιμοποίησε!! 

Ένας Ογκολόγος θεωρείται απόλυτα επιτυχημένος μόνο όταν κάνει έγκαιρη διάγνωση!! Ο Δήμαρχος έκανε 4,5 Χρόνια να διαγνώσει ότι είμαι ” ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ” στην παράταξη του!! Από την ημέρα που εκλέχθηκα έως και την ημέρα της παραίτησης μου ήμουν καλή συνεργάτιδα!! Όλοι λοιπόν γνωρίζουμε τι συμβαίνει όταν η διάγνωση γίνεται πολύ αργά!!Αυτό το γνωρίζουν πλέον καλά οι Δημότες Αλεξανδρούπολης και ξέρουμε ότι έχει οριστεί ημερομηνία για την εγχείρηση. Κάπου εκεί στα τέλη Μαϊου είναι νομίζω…”.


Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*