Τρεις Εβρίτες μεταξύ των 135 νέων προσώπων «πρώτης γραμμής», από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ

Τρεις Εβρίτες μεταξύ των 135 νέων προσώπων «πρώτης γραμμής», από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ

Τρεις Εβρίτες βρίσκονται μεταξύ των 135 καινούργιων «γαλάζιων» στελεχών που αναδείχθηκαν μέσα από το Μητρώο Στελεχών της Νέας ∆ηµοκρατίας, δύο χρόνια µετά την δηµιουργία του και πλέον µπαίνουν στην πρώτη γραµµή του αγώνα.

Άλλοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές, άλλοι υποψήφιοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πολλοί ως κοµµατικά στελέχη, που αργότερα πιθανώς να είναι στελέχη του κυβερνητικού µηχανισµού. Αν φυσικά κερδίσει τις εκλογές το κόμμα τους. Πρόκειται για τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ,  τον Πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου και τον  πρώην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Σωτήρη Μποταίτη.

Η νέα αυτή φουρνιά του στελεχιακού δυναµικού της Νέας ∆ηµοκρατίας, περιλαµβάνει µηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς, επιχειρηµατίες, καθηγητές, µάνατζερ, αλλά µεταξύ άλλων και µία βιολόγο-ερευνήτρια, έναν ηθοποιό, µία γυµνάστρια, µία αρτοζαχαροπλάστρια κ.ά. Από τους Εβρίτες, ο επιχειρηματίας Κώστας Χατζημιχαήλ προορίζεται για υποψήφιος βουλευτής στο νομό Έβρου, ο γιατρός Σωτήρης Μποταίτης θα ήθελε επίσης να είναι υποψήφιος αλλά φαντάζει δύσκολο, ενώ ο Κώστας Χατζηκωνσταντίνου δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί σε κάπιο κυβερνητικό πόστο που έχει σχέση με το αντικείμενο του.

Δείτε την λίστα των µε τους 135, σύμφωνα και με την εφημερίδα  “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”, που «προκρίθηκαν» µέσα από µια µακρά και σύνθετη διαδικασία, στην οποία συµµετείχαν περισσότεροι από 3.000 υποψήφιοι.

 

Πηγή: likavitos.gr