AGROTECH s.a: Η εταιρεία αποκλειστική αντιπρόσωπος της JOHN DEERE, με ηγετική θέση στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών

AGROTECH s.a: Η εταιρεία αποκλειστική αντιπρόσωπος της JOHN DEERE, με ηγετική θέση στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών

H Agrotech S.A. ανήκει στον όμιλο AgroGroup (Μποζατζίδης-Μητσιολίδης) που δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών από το 1984 ενώ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο.

Η εταιρία Agrotech S.A. το 2012 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων παγκοσμίως, John Deere, με σκοπό την αποκλειστική αντιπροσώπευση των μηχανημάτων και ανταλλακτικών της σε Ελλάδα και Κύπρο.
Οι εγκαταστάσεις του ομίλου βρίσκονται σε Θεσσαλονίκη (6.000m2), Ορεστιάδα (3.000m2), Λάρισα (2.700m2) και Λευκωσία, που στεγάζεται έκθεση καινούργιων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων, αποθήκες ανταλλακτικών με σύγχρονα συστήματα αποθήκευσης που μπορούν να καλύψουν άμεσα κάθε σας ανάγκη, καθώς επίσης και το συνεργείο που αποτελείται από τους εξειδικευμένους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς.


Επιπροσθέτως, η Agrotech S.A. εκπροσωπεί κολοσσιαίες εταιρίες ανταλλακτικών, ελαστικών, παρελκομένων και άλλων μηχανημάτων αγροτικού ενδιαφέροντος όπως Pottinger, Maschio, Hardi, Merlo, Fantini, Geringhoff, Bossini, Dominoni, Kemper, Mascar, Merlini, Stoll, Tidue, Unia, Zurn, Gilioli-Italmix, Pellenc, Michelin, Kleber, Taurus.
Τέλος, στον όμιλο ανήκει η Green Line Energy S.A. που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με σκοπό την εμπορία και κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων, μονάδων βιοαερίου και σιλό. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει 132 φωτοβολταϊκά πάρκα κυρίως αγροτικά, 25 οικιακά, αλλά και δύο πάρκα 500kWp έκαστο, ενώ από το 2016 λειτουργεί μονάδα Βιοαερίου 1MW στην Κεντρική Μακεδονία.

Τηλέφωνο: 2310795018

Site: www.agrogroup.gr & www.Johndeeredistributor.gr

E-mail: info@agrotechniki.gr

FaceBook Page: Agrotech S.A. – John Deere Greece