Το χρίσμα στον Χρήστο Μέτιο έδωσε επίσημα η Ν.Δ- Υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος ανακοίνωσε ο Ζαγναφέρης

Το χρίσμα στον Χρήστο Μέτιο έδωσε επίσημα η Ν.Δ- Υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος ανακοίνωσε ο Ζαγναφέρης

Ο Χρήστος Μέτιος είναι ο “εκλεκτός” της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου 2019, αφού σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο νυν Περιφερειάρχης θα έχει το χρίσμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ήταν κάτι αναμενόμενο άλλωστε και χθες είχαμε επισημάνει πως “κλείδωσε” η υποψηφιόπητα του. Απλά, όπως διευκρινίστηκε σήμερα από τη Ν.Δ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που έδωσε ο ΠρόεδροςΚυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Άρτα και Πρέβεζα, όταν τόνισε ότι το κόμμα του θα στηρίξει όλους τους Περιφερειάρχες που εκλέχθηκαν με τη σημαία του κόμματος, εννοούσε όλους τους εν ενεργεία. “Δηλαδή και τον Χρήστο Μέτιο που είναι η επιλογή μας για την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”, τονίστηκε κατηγορηματικά χθες από τα κεντρικά γραφεία της οδού Πειραιώς.
Έτσι τα έξι, ήδη εκλεγμένα, πρόσωπα που θα κληθούν να ριχτούν στη μάχη της κάλπης είναι οι:
-Χρήστος Μέτιος στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

-Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κεντρική Μακεδονία.

-Κώστας Αγοραστός στη Θεσσαλία.

-Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο.

-Αλέξανδρος Καχριμάνης στην Ήπειρο και

-Γιώργος Χατζημάρκου στο Νότιο Αιγαίο.

Ανακοίνωσε ανεξάρτητο συνδυασμό ο Κώστας Ζαγναφέρης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, αφού περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή μήπβως κάτι αλλάξει και πάρει αυτός το χρίσμα της Ν.Δ, με γραπτή του δήλωση γνωστοποίησε πως στις επόμενες περιφερειακές εκλογές θα ηγηθεί ανεξάρτητου συνδυασμού στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.
Όπως αναφέρει:
«Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της, αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για τη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).
Στόχος μας είναι το ξεκόλλημα από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ. Παυλίδη, και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.
Με όραμα, πίστη και γνώση, θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.
Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας «Με σεβασμό στον πολίτη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*