Διδυμότειχο: Τρεις γυναίκες νεκρές στην περιοχή Πραγγίου. Τεράστια αστυνομική κινητοποίηση. Επιτόπου Ιατροδικαστής

Διδυμότειχο: Τρεις γυναίκες νεκρές στην περιοχή Πραγγίου. Τεράστια αστυνομική κινητοποίηση. Επιτόπου Ιατροδικαστής

Τεράστια κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο στην περιοχή του Έβρου, υπάρχει εδώ και αρκετή ώρα στην περιοχή του Πραγγίου Διδυμοτείχουμ, όπου βρέθηκαν νεκρές τρεις γυναίκες, οι οποίες πιθανότατα μαχαιρώθηκαν. 

Η αστυνομία έχει τεθεί σε συναγερμό, αφού τα πτώματα που φαίνεται εκ πρώτης όψεως να ανήκουν σε πρόσφυγες ή παράνομους μετανάστες βρήκε κάτοικος της περιοχής που ειδοποίησε την αστυνομία. Ήδη στην περιοχή βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, αφού όλα δείχνουν να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Στην παρέβρια περιοχή του Πραγγίου φτάνει από στιγμή σε στιγμή και ο Ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης που ειδοποιήθηκε και έφυγε απ’ την Αλεξανδρούπολη. Η δική του αυτοψία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου και θα δώσει μια πρώτη εξήγηση αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, με τί όργανο δολοφονήθηκαν οι τρεις γυναίκες και πότε συνέβη αυτό.

Όλα δείχνουν πως οι γυναίκες πέρασαν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, αφού το συγκεκριμένο σημείο είναι γνωστό πέρασμα προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*