Τελωνείο Κήπων: Μειώνεται το προσωπικό με αποχώρηση υπαλλήλων και αυξάνονται τα προβλήματα;

Τελωνείο Κήπων: Μειώνεται το προσωπικό με αποχώρηση υπαλλήλων και αυξάνονται τα προβλήματα;

Τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν, λόγω έλλειψης υποδομών αλλά και προσωπικού στο Τελωνείο των Κήπων είναι γνωστά και παρά τις υποσχέσεις διαχρονικά από όλες τις Κυβερνήσεις, δεν έχουν λυθεί. Έτσι όσοι βγαίνουν ή μπαίνουν στην Ελλάδα από το συγκεκριμένο σημείο, ταλαιπωρούνται σημαντικά με πολύωρη αναμονή.

Χθες όμως έφτασε στο Evros-news.gr μια καταγγελία, που αν αληθεύει τότε αναμένεται να χειροτερέψει η κατάσταση, να επιδεινωθούν τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού και φυσικά η χώρα μας να εκτίθεται σε όσους ταξιδεύουν από και προς αυτήν. Συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει αναγν.ώστης με e-mail που μας έστειλε:    “Έκανα διέλευση το Σαββατοκύριακο και ο χρόνος αναμονής ξεπερνάει την 1 ώρα όταν είναι να βγεις για Τουρκία και έως και 2 ώρες όταν γυρίζεις για Ελλάδα! Σε ερώτηση που έκανα σε αστυνομικό υπάλληλο, μου είπε ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού, και ότι από αυτή την Τετάρτη θα φύγουν ακόμη 7 άτομα από την υπηρεσία, άρα πιθανόν να γίνουν χειρότερα τα πράγματα!

Οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν πρέπει να κοιτάξουν το θέμα του προσωπικού στη συγκεκριμένη υπηρεσία και γενικότερα στο Τελωνείο των Κήπων, μήπως κάποια στιγμή μειωθεί η ταλαιπωρία του κόσμου; Πως να ζητάμε μετά τουρισμό, όταν όποιος προσπαθεί να μπει ή να βγει στην χώρα μας ταλαιπωρείται τόσο”;