Δημοσκόπηση με ερωτήσεις… ρωσικού ενδιαφέροντος “τρέχει” στην περιοχή μας

Δημοσκόπηση με ερωτήσεις… ρωσικού ενδιαφέροντος “τρέχει” στην περιοχή μας

Μια δημοσκόπηση με ερωτήσεις ρωσικού ενδιαφέροντος, “τρέχει” αυτές τις ημέρες στην περιοχή μας. Δεν γνωρίζουμε αν το ίδιο συμβαίνει και στους άλλους νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά έχει σημασία τα όσα ζητάει να απαντήσουν οι ερωτηθέντες η εταιρεία που την πραγματοποιεί .

Σύμφωνα με άτομα που δέχθηκαν τηλεφώνημα, η πρώτη ερώτηση είναι: “|Πιστεύετε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανεόσα έπρεπε για την Ελλάδα”; Η δεύτερη ερώτηση αφορά γνωστούς ελληνορώσους επιχειρηματίες, αλλά και τον Εβρίτη Πρόεδρο του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος (ΑΚΚΕΛ) Βάκη Τσομπανίδη. Η ερώτηση είναι: “Ποιά είναι η γνώμη σας για τους επιχειρηματίες Ιβάν Σαββίδη, Μουζενίδη και Τσομπανίδη”.

Η τρίτη ερώτηση είναι επίσης ενδιαφέρουσα. “Ποιές νομίζετε πως είναι οι σχέσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου με το Πατριαρχείο της Μόσχας” και στην τέταρτο που αφορά ποιόν Περιφερειάρχη επιλέγει ο ερωτώμενος, έχουμε αναφορά σε ένα πρόσωπο έκπληξη. Τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κωνσταντίνο Γκαμπαερίδη, άνθρωπο των Ρώσων στην περιοχή μας. Η ερώτηση είναι: “Ποιόν θα ψηφίζατε Περιφερειάρχη από τους Χρήστο Μέτιο, Χριστόδουλο Τοψίδη, Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βαγγέλη Λαμπάκη και… Κωσταντίνο Γκαμπαερίδη”. 

Υπάρχουν δηλαδή και ο Στυλιανίδης και ο Λαμπάκης, αλλά προπάντων ο Γκαμπαερίδης. Λέτε να τον δούμε και αυτόν υποψήφιο, μετά από όσα έχουν προηγηθεί με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών απ’ την Ελλάδα και όσα ακολούθησαν; Τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει κανένας.

Ποιός παρήγγειλε και φυσικά πλήρωσε την συγκεκριμένη έρευνα, είναι άλλο ένα ερώτημα. Αν κρίνουμε απ΄την φιλορωσική της κατεύθυνση και την αναφορά του προέδρου του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσομπανίδη, ο οποίος έχει ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ των Ρώσων και εμφανίζεται συχνά να κάνει παρέα με τον Γκαμπαερίδη, δεν αποκλείεται αυτός να την ζήτησε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*