Καταγγέλει τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δ.Αδαμίδη για εργασιακή ομηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου

Καταγγέλει τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δ.Αδαμίδη για εργασιακή ομηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει τον Διοικητή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αδαμίδη για εργασιακή ομηρία των εργαζομένων στην καθαριότητα με τις προσλήψεις που έγιναν πρόσφατα, εξέδωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Έβρου.

Όπως αναφέρει σε αυτήν: “To Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου καταγγέλλει την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για την εργασιακή ομηρία στην οποία έχουν επέλθει 100 εργαζόμενοι καθαρίστριες /καθαριστές οι οποίοι, υποτίθεται ,θα έπρεπε να προσληφθούν μέσω της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 1Κ/2017.

Τα αποτελέσματα βγήκαν τον Μάρτιο και τώρα τους ζητούν να υπογράψουν εάν δέχονται ή όχι την συγκεκριμένη θέση, η οποία θα είναι μόλις για 2,5 μήνες και μετά θα ξαναβγεί άλλη προκήρυξη για το 2019.

Ουσιαστικά, υπογράφοντας μία τέτοια σύμβαση, το πιο πιθανό είναι να χαθεί η μοριοδότηση από την ανεργία, στερώντας τους, έτσι, το δικαίωμα στην εργασία από το νέο έτος .

Ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου απαιτούμε μέχρι να λυθεί το όποιο κώλυμα υπάρχει με την συγκεκριμένη προκήρυξη , να διασφαλιστεί η εργασία των συναδέλφων μας, τουλάχιστον, έως το τέλος του 2019 και φυσικά να εξασφαλιστεί η μονιμοποίηση των 100 εργαζομένων που καλύπτουν καθημερινά τις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης ως προς την καθαριότητα και την υγιεινή στους χώρους του.

Για το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου

  Ο Πρόεδρος                                    Η Γέν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος                        Βίτσα Κωνσταντίνα

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*