Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Με 40 ημέρες καθυστέρηση έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Διοικητή Στ.Καρακόλια

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Με 40 ημέρες καθυστέρηση έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Διοικητή Στ.Καρακόλια

Με 40 ημέρες καθυστέρηση από την δεύτερη φορά που υπέβαλλε την παραίτηση του, στις 23 Αυγούστου, έγινε τελικά αποδεκτή η παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Στέφανου Καρακόλια, από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον Αναπληρωτή υπουργό Παύλο Πολάκη.

Στην απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 9 Οκτωβρίου, γίνεται γνωστό ότι οι δυο επικεφαλείς του υπουργείου προχώρησαν στην αποδοχή παραίτησης του Αναπληρωτή Διοικητή του Π.Γ.Ν. ΕΒΡΟΥ, με αρμοδιότητα στην Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, αρμοδιότητας 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης, την 1η Οκτωβρίου. Από την στιγμή όμως που δημοσιεύθηκε ισχύει πλέον, οπότε θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ακέφαλο το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, για δεύτερη φορά σε ένα μήνα, ο Διοικητής Σ. Καρακόλιας

Το Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου στο μεταξύ παραμένει “ακέφαλο” και ενώ υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, θα πρέπει να δώσει λύσεις ο Διοικητής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης. Αυτός όμως τα έχει κάνει… θάλασσα και δεν μπορεί να διοικήσει ούτε το Νοσοκομείο που του έχει ανατεθεί. Στην απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας τονίζεται ότι: “Αποδεχόμαστε την παραίτηση του Αναπληρωτή Διοικητή στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΒΡΟΥ, με αρμοδιότητα στην Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, αρμοδιότητας 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας αι Θράκης, του Υπουργείου Υγείας, ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ του Ευάγγελου, με Α.Δ.Τ.: ΑΗ 913367, από 21-09-2018”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΕΚ

ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ