Φόβος και έντονη ανησυχία στα παρέβρια χωριά, μετά την φρικιαστική σφαγή των 3 γυναικών

Φόβος και έντονη ανησυχία στα παρέβρια χωριά, μετά την φρικιαστική σφαγή των 3 γυναικών

Φόβος και έντονη ανησυχία επικρατεί στους κατοίκους των παρέβριων χωριών, μετά τα όσα έγιναν χθες και την φρικιαστική σφαγή τριών γυναικών που εντοπίστηκαν νεκρές στην περιοχή του χωριού Πραγγί, πιθανόν μητέρας με τις δυο κόρες της.

Αν και έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλο το νομό Έβρου,  ο κόσμος παρ’ ότι  είναι συνηθισμένος να βλέπει καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες λαθρομετανάστες κυρίως αλλά και πρόσφυγες,  ακόμα και μέσα στις αποθήκες, τις αυλές και τα σπίτια του, άρχισε να φοβάται πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για… τρόμο, αλλά είναι φυσιολογικό να υπάρχει έντονη ανησυχία, κυρίως στα χωριά όπου είναι γνωστό πως υπάρχουν περάσματα από την τουρκική όχθη στην ελληνική.

“Κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να μας σφάξουν και εμάς, όπως έγινε με τις τρεις άτυχες γυναίκες που μπήκαν στην Ελλάδα απ΄την Τουρκία¨, είναι τα χαρακτηριστικά σχόλια που γίνονται από χθες όταν έγινε γνωστό το φρικιαστικό έγκλημα όχι μόνο στο Πραγγί Διδυμοτείχου όπου βρέθηκαν οι σοροί των τριών άτυχων γυναικών, αλλά και στις Πετράδες, το Πύθιο, το Ισαάκιο, το Σοφικό και τα άλλα παρέβρια χωριά της περιοχής.

-Συναγερμός στην αστυνομία απ’ την φρικιαστική σφαγή των 3 γυναικών. Τα σενάρια για τους δράστες

Οι κάτοικοι αισθάνονται ανασφαλείς, αφού παρά τις τεράστιες και φιλότιμες προσπάθειες της αστυνομίας και του στρατού, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και η οριογραμμή  των συνόρων είναι τεράστια και δεν μπορεί με τίποτα να ελεγχθεί. Την ανησυχία και τους φόβους τους, μεγαλώνουν και όσα ακούγονται και γράφονται, για παρουσία 500.000 Αφγανών στην Ανατολική Θράκη, οι οποίοι πέρασαν από Ιράν και Ιράκ στην Τουρκία και ήρθαν σε Κωνσταντινούπολη και Αδριανούπολη, με σκοπό να περάσουν στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου.

Όπως μαθαίνουμε, χθες το απόγευμα κοντά στην περιοχή όπου εντοπίστηκαν από αγρότη που πήγε να οργώσει το χωράφι του οι σοροί  των τριών κατακρεουργημένων γυναικών ασιατικής καταγωγής, βρέθηκαν και κάτοικοι των γύρω χωριών Η περιοχή βέβαια είχε αποκλειστεί από την αστυνομία και είχε δοθεί εντολή να μην πλησιάσοπυν στο σημείο όπου γινόταν οι έρευνες από τον Ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη και τους αστυνομικούς, αλλά αυτοί διαμαρτυρήθηκαν. “Μένουμε εδώ και θέλουμε να μας ενημερώσετε τί ακριβώς συνέβη. Κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να έχουμε την τύχη των άτυχων αυτών γυναικών και να μας βρουν και μας σφαγμένους μέσα στα σπίτια μας. Καθημερινά ζούμε την επικίνδυνες αυτή κατάσταση”, ήταν μερικά μόνο από όσα είπαν διαμαρτυρόμενοι στους αστυνομικούς και στον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή Ορεστιάδας Πασχάλη Συριτούδη.

-ΦΡΙΚΗ: Σφαγμένες στο λαιμό οι τρεις γυναίκες, πιθανόν μάνα με κόρες

-Διδυμότειχο: Τρεις γυναίκες νεκρές στην περιοχή Πραγγίου. Τεράστια αστυνομική κινητοποίηση. Επιτόπου Ιατροδικαστής

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*