Έβρος: Προσπάθησε να ξεφύγει η μια απ’ τις τρεις σφαγμένες γυναίκες, αλλά την μαχαίρωσαν πισώπλατα

Έβρος: Προσπάθησε να ξεφύγει η μια απ’ τις τρεις σφαγμένες γυναίκες, αλλά την μαχαίρωσαν πισώπλατα

Η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από τον Ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη, αναμένεται να προσθέσει νέα στοιχεία για το φρικιαστικό έγκλημα που έγινε προχθές στο χωριό Πραγγί Διδυμοτείχου, με την σφαγή τριών γυναικών.

Την στιγμή που οι έρευνες της αστυνομίας φαίνεται να παραμένουν στο σκοτάδι, όσον αφορά τους δράστες του πρωτόγνωρου για την περιοχή μας φονικού, τα νέα στοιχεία που προστίθεται από την αυτοψία αστυνομικών και ιατροδικαστή στον χώρο που βρέθηκαν νεκρές οι τρεις ασιατικής καταγωγής μετανάστριες, είναι:

  1. Στο σημείο βρέθηκαν δύο μαχαίρια. Ένα στρατιωτικού τύπου, το οποίο χρησιμοποιούν και κυνηγοί και ένα τύπου στιλέτο. Έχουν μεταφερθεί και τα δύο στην Κομοτηνή για εξέταση, αποτυπώματα και οποιοδήποτε άλλο χρήσιμο στοιχείο θα μπορούσε να προκύψει.

https://ilmilo.com/

2. Η μία από τις τρεις άτυχες γυναίκες, η μεγαλύτερη σε ηλικία (περίπου 30 με 35 χρόνων) που εικάζεται ότι μπορεί να είναι και η μητέρα, δεν ήταν δεμένη με σχοινί και βρέθηκε 40 μέτρα από τις δυο νεαρότερες, οι οποίες ήταν με τα χέρια δεμένα και κομμένο τον λαιμό. Έφερε μάλιστα μαχαιριές στον θώρακα, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Κάτι που σημαίνει πως προσπάθησε να ξεφύγει από τους δράστες, αλλά αυτοί την πρόλαβαν και την μαχαίρωσαν πισώπλατα.

3. Τις έρευνες έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Νίκου Μενεξίδη. Η έλλειψη όμως οποιουδήποτε εγγράφου πάνω στις τρεις σφαγμένες γυναίκες, δυσκολεύει πολύ το έργο των αστυνομικών, αφού δεν έχουν ακόμα κάποιιο στοιχείο να…πιαστούν και να ξετυλίξουν το κουβάρι.

4. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά για τους δράστες, γιατί σίγουρα ήταν περισσότεροι από ένας, μια και με τρεις γυναίκες να μπορέσει κάποιος δέσει τις δύο και να τις σφάξει στον λαιμό και μάλιστα ψύχραιμα και με επαγγελματικό τρόπο, δεν θα το μπορούσε.

5. Αν και τίποτα δεν αποκλείεται, θεωρείται δεδομένο ότι δεν υπάρχει ανάμιξη κάποιου ντόπιου στο πρωτοφανούς αγριότητας και φρικαλεότητας έγκλημα.

6. Οι δράστες να είναι διακινητές που διαφώνησαν με τις τρεις γυναίκες για οποιοδήποτε λόγο και να θέλησαν σφάζοντας τες και αφήνοντας στον τόπο του εγκλήματος τα μαχαίρια ώστε να στείλουν “μήνυμα” σε όσους μελλοντικά θελήσουν να μην τηρήσουν τα συμφωνηθέντα στον οικονομικό τομέα, είναι μια πιθανή περίπτωση.

7. Να πρόκειται για τζιχαντιστές, αφού ο τρόπος που τις κατακρεούργησαν στον λαιμό δείχνει ψυχρό επαγγελματία και παραπέμπει σε κάτι τέτοιο, επίσης δεν αποκλείεται. Όσο και αν δεν μιλούν οι αστυνομικοί και προσπαθούν το συγκεκριμένο σενάριο να μην το “φουντώνουν” για να αποφευχθεί ο τρόμος στον κόσμο μια και οι τόσο επικίνδυνοι δράστες μπορεί να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας.