Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε στον Έβρο η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε στον Έβρο η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018

Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 12.00 η τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παρμενίων – 2018», στο Πεδίο Ασκήσεων – Βολής «ΑΕΤΟΣ» στον Έβρο.Τη διεξαγωγή της άσκησης παρακολούθησαν η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ο Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, η υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης και οι αρχηγοί των τριών όπλων, οι βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος και της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης, παρακολούθησαν την εντυπωσιακή άσκηση.

Δείτε εντυπωσιακά πλάνα του zougla.gr από την άσκηση




Eικόνες από τη βράβευση παλαιών εθνοφυλάκων:
Ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ και Αναπληρωτής Τομεάρχης Άμυνας του κόμματος Τάσος Δημοσχάκης, τόνισε: «Στον Έβρο, εδώ που η καρδιά της ακριτικής Ελλάδας χτυπάει δυνατά, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η τελική φάση της Διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2018».
 

Συγχαρητήρια στα στελέχη, τους οπλίτες, τους εθνοφύλακες και τους εφέδρους για την εντυπωσιακή άσκηση που παρακολουθήσαμε σήμερα.

Μας δόθηκε για μια ακόμα φορά η ευκαιρία να διαπιστώσουμε τον επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό, αλλά και τον ενθουσιασμό του στρατεύματος.

Οι Ε Δ αποτελούν τον εγγυητή της εθνικής μας ασφάλειας και σταθερότητας.

Με την αίσια έκβαση της Άσκησης «Παρμενίων 2018» στέλνουν το μήνυμα της αξιόπιστης αποτρεπτικής δύναμης σε όσους επιδιώκουν την παραχάραξη της Ιστορίας, αλλά και αμφισβητούν Διεθνείς Συνθήκες, πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε η ειρήνη και η ασφάλεια στον ευρύτερο γεωπολιτικό μας χώρο»

Πηγή: zougla.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*