Διδυμότειχο: Παρουσίαση σήμερα της ποιητικής συλλογής “Πυράντοχη Λήθη” της Αναστασίας Παπαδάκη

Διδυμότειχο: Παρουσίαση σήμερα της ποιητικής συλλογής “Πυράντοχη Λήθη” της Αναστασίας Παπαδάκη

Η ποιητική συλλογή “Πυράντοχη Λήθη” της Αναστασίας Παπαδάλη, παρουσιάζεται σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 το απόγευμα σε έναν ιδανικό χλωρο, στον Τεχνοχώρο Πολιτισμού και Διασκέδασης ‘ΑΒΑΤΟΝ” στο Διδυμότειχο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ευαγγελία Ζηλιασκοπούλου Ποιήτρια, ο Μανώλης Παλαβούζης Συγγραφέας και φυσικά η συγγραφέας- ποιήτρια Αναστασία Παπαδάκη.
Την εκδήλωση στηρίζει το Βιβλιοπωλείο “Γνώση”.

Ποιά είναι η Αναστασία Παπαδάκη

Η Αναστασία Παπαδάκη είναι γεννημένη τον Μάρτιο του 1985. Κατάγεται από τον Έβρο όπου και κατοικεί. Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο “Pis Aller” και συνεχίζοντας να πιστεύει στη διαστρεβλωμένη ισορροπία που κρύβει ο καθένας, το 2018 εκδίδεται η συνέχεια με τίτλο “Gambit”. Το 2014 εξυμνώντας τον έρωτα έγραψε μια ποιητική συλλογή με τίτλο “Πυρφόρος Έρως”, με την οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία: Ερωτική Ποίηση. Ερωτευμένη με τον Έρωτα συνέχισε να γράφει ποιήματα και το 2015 η ποιητική της συλλογή “Πυράντοχη Λήθη” βραβεύτηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό ποίησης “Κ.Π. Καβάφης”, με το βραβείο “Ανύτη”.

Τα ποιήματά της “Αλαργευτής”, “Σπασμένο όνειρο” και “Λείπεις”, βραβεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015 στον παγκόσμιο διαγωνισμό της International Art Society, από τα οποία, τα δύο τελευταία είναι μέρος της ποιητικής συλλογής “Πυράντοχη Λήθη”. Το 2018 έλαβε το βραβείο “Σαπφώ” στον παγκόσμιο διαγωνισμό ποίησης “Κ.Π. Καβάφης” με τη συλλογή της “Ανέσπερος Ερωτοκτόνος”.